djbrouk Odesláno Březen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2016 Zdarec lidi,napište si do profilu odkud jste,hlavně ti,co něco inzerují.Bylo by to jednodušší hned vidět odkud jste,aby se člověk nemusel pořád vyptávat na bydliště.:cheesygrin: Dofám,že se nestydíte za to,kde bydlíte, bude to jasné a přehledné.Díky....:thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Březen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2016 Dobry napad! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2016 Už vidím, jak budu nejdříve koukat do tohoto topicu a hledat v tom "smetišti" příspěvků odkud kdo je. Není jednoduší se rovnou zeptat? Ještě lepší by bylo, kdyby každý prodejce napsat, kde je možnost osobního převzetí, ale to je zde asi utopie .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Březen 2, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2016 (upraveno) Na co?Vždyť to třeba u mně vidíš pod avatarem,myslel jsem v profilu,ne v inzerátu....:cheesygrin: Upraveno Březen 2, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2016 Zdarec lidi,napište si do profilu odkud jste,hlavně ti,co něco inzerují.Bylo by to jednodušší hned vidět odkud jste,aby se člověk nemusel pořád vyptávat na bydliště.:cheesygrin: Dofám,že se nestydíte za to,kde bydlíte,bude to jasné a přehledné.Díky....:thanks: + Bazar - Místo bydliště Napsal jsi to dost zcestně. Snad jsem to nepochopil jen já špatně. Ještě jsem ti zdůraznil text, který mě tedy očividně zmátl .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Březen 2, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2016 No dobře,možná jo,:)ale hned vidím,když dáš inzerát,že jsi z Tuněchod,to jsem myslel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2016 Jojo, tak by to mělo být. Největší bomby tu jsou u těch, co mají v bydlišti New York a maximálně tak bydlí v českém Bronxu jménem Chánov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Březen 2, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2016 To už je druhá věc,já se nestydím za Ostravu:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 2, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2016 napište si do profilu odkud jste,hlavně ti,co něco inzerují Já to teda pochopil přesně tak, jak je to zde napsané. Nejsu blondéna :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.