vasek1207 Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 Zdravím, chtěl bych se zeptat co Vás na PS4 bavilo, baví a co stojí za to si určitě zahrát. Na hry nemám tolik času kolik bych chtěl, takže jsem zatím projel Batmana, Last of US( to je u mě povinnost) a jinak mám NHL, Golf a Life is strange...Vybírám právě něco nového a chtěl bych nějaké doporučení. Klidně i něco staršího. Co treba CoD: Black Ops 3? stojí to za to, nebo je to pořád stejný? Nebo takový Metal Gear Solid? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 1) Bloodborne 2) Metal Gear Solid V 3) Journey 4) Gravity Rush Remastered 5) Uncharted: The Nathan Drake Collection Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi.jarda Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 Youtube.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 záleží jaký máš rád žánr, ze singl player her soustředěných na příběhovou linii ti můžu doporučit Zaklínač 3 (krásná hra ale dosti náročná na čas), God of War 3, GTA V. Je toho hodně inspiruj se jak píše Jarda na youtube a uvidíš sám co tě zaujme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 Gta V - Dobrej singl a po singlu dalsi stovky hodin v onlinu, ktery opravdu hodne zabavi Zaklinac 3 - vybornej pribeh a hratelnost. Stovky hodin zabavy. Tomb Raider - hodne muziky za malo penez. Takovy TLOU s jednou postavou a bez zombiku + skakani ve stylu AC s celkem slusnym pribehem a dobrou hratelnosti + multiplayer, ktery me osobne zase tolik nezaujal. The Order 1886 - velmi kratka, ale pekna hra a s vybornym zpracovanim. Hezci grafiku jsem snad nevidel a ma to dobrou a temnou viktorianskou atmosferu. Driveclub - asi nejlepsi zavodni hra Jinak pry neni spatny Fallout 4, na ktery se teprve chystam a serie Uncharted. Pokud se rad bojis, tak je vyborny i Alien: Isolation (mam skoro dohrany na PC) nebo adventura Until Dawn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Březen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2016 1.Bloodborne 2.Zaklinac 3 3.The Order 1886 4.Driveclub 5.GTA5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Březen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2016 1) Witness 2) ... dlouho nic ... 3) neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi.jarda Odesláno Březen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2016 Jak jsem se tesil na zaklinace, tak jsem z toho smutnej, hraju ho z nutnosti... Nebavi me :( ale musim ho dat.... Jednou... Snad... Nekdy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Březen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2016 Jarda: To ja bych nehral hru, ktera me nebavi. Ztrata casu, ktera se da vyuzit nejak jinak. Podobne me nebavilo AC: Unity, taky jsem to parkrat zapnul jen tak z nutnosti, ze jsem si to koupil a po par hodinach jsem to radsi prodal a koupil jinou hru. Porad je dost her, ktery te zabavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Březen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2016 Pokud máš rád auta tak jednoznačně Project Cars. Pokud se bavíme o nejrealnějších autech pro PS4. Driver Club je arkáda něco jako NFS (ve dvoukilech napereš do zdi a jedeš dál). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek1207 Odesláno Březen 13, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2016 Díky moc za tipy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Březen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2016 Za mě hry, u kterých jsem vydržel hrát několik týdnů či je hraji doteď: - The Witcher 3 (super hra, hraji ji od vydání a pořád mě baví, momentálně hraji hru plus a je stále co dělat, nahráno přes 200 hod) - InFamous Second Son (dohráno 3x včetně dokončení všech aktivit ve hře, super grafika a příběh) - Fallout 4 (nějak jsem se na něj netěšil a koupil ho spíše z nudy a nečekaně mě docela chytil, hrál jsem tak měsíc v kuse, dohrán hlavní příběh ale pořád je tam co dělat) - Dragon Age Inquisition (dlouhá hra, pěkný příběh, nahráno něco přes 100 hod) - The Division (zatím nahráno cca 50 hod, je to mnohem lepší než jsem čekal, super grafika, sólo obsah/kampaň tak na 24 hod, pak je pravá zábava v MP části po dosažení 30 lvl a prozkoumávání Temné Zóny, spoluhráčů je dost a dá se využít i celkem fungující matchmaking) - GTA V, dohráno jak na PS3 tak na PS4, online mě ale nechytlo - CoD Ghosts (dohráno 4x, poslední CoD které mě bavilo déle jak den, MP mě ale nebaví v CoD hrách tak hodnotím jen SP) Je toho víc, ale tyto se mi nejvíce vybaví jako hry, u kterých jsem vytvrdnul a které se mi určitě zaplatily v hodnotě odehraných hodin za cenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gromthar Odesláno Březen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2016 jednoznačně Bloodborne GoTY pak MGS V, GTA V auta ještě žádný pořádný nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno Květen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 Kluci, nechci zakládat nový téma - nějaké nápady na hru pro dva na jednom PS4? Máme doma Raymana Legends, hrajeme s přítelkyní, ale za chvíli bude dohráno, něco v podobném stylu? Žádné karate, díky za případné rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2016 Co zkusit Borderlands? [emoji6] Jinak na PS4 to bude oříšek pač tahle generace je spíše založená na online. Nebo pak Lego hry jsou celkem švanda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Higi Odesláno Květen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2016 Zdar, neznáte někdo nějaký auta pro 2 hráče na jednom PSku? Offline multiplayer no prostě.... a nebo kdyžtak jakoukoliv jinou hru pro 2? Ale chtělo by to nějaký ty auta, ale jaksi se nemůžu k ničemu dopátrat, tak třeba tady někdo bude vědět.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2016 No co já vím tak nějaký normální autě bohužel na PS4 pro dva ve splitscreenu nejsou v listopadu ale vychází GT Sport kde v téhle sérii už od 1 až do 6 dílu byl. Jinak samozřejmě pokud někdo ví tak i já rád poznám odpověď [emoji4] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 (upraveno) 1.GTA5 2.MGS5 3.UNCHARTED4 4.DOOM4 5.Proj.CARS 6.Fallout4 Upraveno Červen 19, 2016 uživatelem tofi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2016 Auta pro 2 offline, split screen tak jedine Rocket Leaguge. Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeskerGuy Odesláno Červenec 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2016 Tuším, že Trackmania Turbo má offline multiplayer :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocket Man Odesláno Červenec 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2016 Bloodborne ... Přip. Dark souls III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Červenec 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2016 zdravím--Far Cry Primal,Dying Light,Zaklínač....chystám se na Fallouta 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.