lackod22 Odesláno Březen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2016 Dobrý den, mám ALL IN ON PC Hp Omni 200-5300cs a je v něm integrovaná grafická karta Intel GMA X4500 HD 1,5 GB. Chtěl si dokoupit jinou grafickou kartu a nevím jestli to je mozne. Muze mi nekdo poradit jak to zjistit?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Březen 27, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2016 Ahoj, Specifikace na uvedený model HP ALL-in-ONE PC (LINK) udává, že PC disponuje integrovanou GK Intel GMA X4500 HD graphics a navíc jedním slotem Mobile PCI Express Module (MXM 3.0) pro možnost osadit výkonnější GK. Pokud bys chtěl této možnosti využít, musíš se dívat po GK specifikace MXM 3.0, vypadají nějak TAKTO Upřímně si myslím, že tato PC nejsou příliš určená pro upgrade HW a pokud, tak se jedná o tak specifický HW, že tomu taky bude patřičně odpovídat i cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lackod22 Odesláno Březen 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2016 (upraveno) Díky moc:) ještě se chci zeptat. Mám zastaralé ovladače na GK. A když je chci aktualizovat, tak mi to píše: Tento počítač nesplnuje minimální požadavky pro instalaci sowtwaru. Mohl bych to nejak obejit? Upraveno Březen 28, 2016 uživatelem lackod22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Březen 29, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2016 Podle té hlášky mi to nejvíce sedí na to, že se snažíš použít ovladače pro jiný operační systém, než který máš v PC nainstalovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lackod22 Odesláno Březen 29, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2016 Mám win7 64 bit a stahoval sem tohle https://downloadcenter.intel.com/download/22521/Intel-Graphics-Media-Accelerator-Driver-Windows-7-64-Windows-Vista-64-exe- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Březen 29, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2016 Zkus tenhle - http://ftp.hp.com/pub/softlib/software12/COL36533/pv-89932-1/sp51350.exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lackod22 Odesláno Březen 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2016 Tenhle prave mam, ale ze by byl nejnovejsi mi nepripada. Nejde mi poradne ani spustit Fable Anniversary:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Březen 30, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2016 Už to není žádný mladík to PC a ovladač je přímo ze stránky HP. Kdyby měli novější, dají ho tam. Pak ještě můžeš zkusit hledat tzv. referenční ovladač, tedy ovladač dělaný výrobcem čipu a nemodifikovaný výrobcem PC. Tam ale není vždy zaručeno, že bude bez problémů fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lackod22 Odesláno Březen 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2016 Ok diky moc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lackod22
Dobrý den, mám ALL IN ON PC Hp Omni 200-5300cs a je v něm integrovaná grafická karta Intel GMA X4500 HD 1,5 GB. Chtěl si dokoupit jinou grafickou kartu a nevím jestli to je mozne. Muze mi nekdo poradit jak to zjistit?:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.