beca Odesláno Březen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2016 Nemáte někdo odakz na akualizaci?DLC po mě chce aktualizaci hry. Mě nejde stáhnout přes xbox a nevím jak to rozběhnout. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 29, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2016 (upraveno) Všiml jsem si, že stejný dotaz jsi položil i v sekci věnující se JTAG/RGH (tedy upraveným konzolám). Navíc různá DLC ke hře mohou vyžadovat různou verzi tzv. Title Update. Zkus nejdříve blíže specifikovat tvůj požadavek (konzole s/bez modifikace, o jaké DLC se jedná apod.) a potom se ti bude třeba dát lépe poradit. P.S. Stejný dotaz není nutné, dokonce ani žádoucí, dávat na více než jedno místo. Tvoje šance na odpověď se tím nijak nezvyšují. Upraveno Březen 29, 2016 uživatelem drak3go Gramatika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beca Odesláno Duben 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2016 Je to RGH a DLC pack CZ jinak nevím jak to DLC popsat. Mám hru i dlc asi stejný protože to vidím v obshahu ke stažení ale ne v menu a chce to po mě aktualizaci hry. Děkuju za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2016 Aktualizace do her najdeš zde : http://xboxunity.net/ . Vybírej podle ID hry . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.