Cartman182 Odesláno Duben 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2016 Mass Effect: Andromeda Pár článků http://www.zing.cz/novinky/31254/v-mass-effectu-andromeda-nejspis-zasahneme-do-boje-cizich-ras http://bonusweb.idnes.cz/mass-effect-andromeda-dej-zakladni-koncept-fi9-/Novinky.aspx?c=A160331_155803_bw-novinky_anb [h=1]Official E3 2015 Announce Trailer[/h] Těšíte na v pořadí čtvrtý díl série Mass effect? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Září 7, 2016 Administrators Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2016 Nové video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2016 Hrál to někdo? Zajímaly by mě docela názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Říjen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2016 A kdo to mohl hrát, když ta hra vyjde nejspíše až v březnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2016 před 12 minutami, liborpoulik napsal: A kdo to mohl hrát, když ta hra vyjde nejspíše až v březnu. Tvl to su dobrý prase .... já si to musel s něčím poplést Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jostrih Odesláno Říjen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2016 A ještě k tomu citujes poslední příspěvek. Fakt si prase [emoji3]Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2016 Něco nového... https://blog.eu.playstation.com/2016/11/07/celebrate-n7-day-with-a-new-mass-effect-andromeda-trailer/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 3, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 23, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2016 https://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=2324 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 8, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2017 Zase pár nových obrázků http://www.eurogamer.cz/articles/2017-01-05-momentky-z-mass-effect-andromeda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 27, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2017 http://m.zing.cz/novinky/35169/mass-effect-andromeda-v-dalsim-traileru EDIT: http://www.zing.cz/novinky/35184/dalsi-spolecnik-v-mass-effectu-andromeda-se-jmenuje-jaal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 18, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2017 http://m.zing.cz/novinky/35427/gameplay-video-mass-effectu-andromeda-ukazuje-boj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Březen 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2017 MASS EFFECT: ANDROMEDA | Exploration & Discovery | Official Gameplay Series - Part 3 kendykejnova reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fofito Odesláno Březen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2017 Nerad by som tu trolil ale cim viac ukazuju z tej hry tym horsie. Je mi luto fanusikov serie cakajucich na dalsie vesmirne dobrodruzstvo ale po tejto groteske to s veskerou vaznostou asi hrat nebudu chciet.. Toto spracovanie naozaj nieje hodne roku 2017 a este to hrdo pustia v takom stave medzi nas, s ocakavanim ze si to normalny clovek predobjedna, zvlast v dobe kedy vychadza jedna pecka za druhou. Snad sa mylim ale mam blby pocit ze toto bude posledny diel serie. kendykejnova reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Březen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2017 Nechapu jak tohle muzou prodavat.a este za to chtej 1799kc.WTF!!!Jsem zvedavej na Pro verzi.Jak sem se tesil tak ted mam vztek co to dodelali s tou hrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Březen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2017 Napište někdo dojmy z EA access, přece jen z videí člověk nepozná jak moc dobrá hra bude, ty nepovedené animace postav se prý vyskytují jen v menším měřítku, ale hned to neopraví, to je jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 17, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2017 Hele 14 hodin se to na f-boxu taha a furt nic. Pise to game ready a Pak neco se pokazilo vlozte disk. Ten xbone snat vyhodim... okajos a kendykejnova reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Březen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2017 před 6 hodinami, fofito napsal: Nerad by som tu trolil ale cim viac ukazuju z tej hry tym horsie. Je mi luto fanusikov serie cakajucich na dalsie vesmirne dobrodruzstvo... Sdílím tvůj a asi nejen tvůj dojem/názor.. Toto bohužel vypadá na velkej průšvih, ale těžko soudit podle několika málo minut ze začátku hry. První mise v ME1 taky vypadala všelijak a nakonec se ze hry vyklubal klenot. Ovšem velmi nerad bych se zklamal a doufám, že další série nebude "zneuctěna".. Ale ty animace a grafika všeobecně i z gameplay videí už teď napoví hodně. A vůbec první dojmy a komentáře, ať už herních kritiků (tedy těch "nestraných") nebo hráčů, nejsou zrovna pozitivní. Proboha ME byly vždy nejen o akci, ale stěžejní byly rozhovory všeho druhu a pokud ty postavy zkrátka nemají dobře zpracovanou mimiku, např někdo zemře a charakter se směje, no tak to 2x na atmosféře nepřidá. Někdo se zasměje, odstřílí to, dohraje to, ale fanoušek zapláče.. vidím to zkrátka skepticky. To co v posledních měsících vychází za polotovary, je do nebe volající, ale můžem si za to sami, ptže předobjednáváme. Někdo tomu říká beta, někdo early access, přitom je to už plná hra, na kterou se sbírá feedback k budoucím updatům (a bůhví jestli bude vše opraveno).. Vývojáři pouští nehotové paskvily, aby se stihlo oficiální datum vydání a distributor si mne ruce. + prý i MEA bude obsahovat mikrotransakce. Jako sorry, ale už jen z principu hra za 60 eček (nebo 1800 Kč chceteli) prostě NEMÁ obsahovat tenhle sajrat z F2P titulů. Tohle patří na mobil a ne na konzole/PC. Nezlobte se na mě, ale už to ve mně kvasilo dlouho a na novej Mass Effect jsem se fakt těšil. Teď spíš doufám, aby to nedo***ali úplně. Marr, kendykejnova, CiD a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Březen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2017 před 9 hodinami, IniTW8X napsal: Sdílím tvůj a asi nejen tvůj dojem/názor.. Toto bohužel vypadá na velkej průšvih, ale těžko soudit podle několika málo minut ze začátku hry. První mise v ME1 taky vypadala všelijak a nakonec se ze hry vyklubal klenot. Ovšem velmi nerad bych se zklamal a doufám, že další série nebude "zneuctěna".. Ale ty animace a grafika všeobecně i z gameplay videí už teď napoví hodně. A vůbec první dojmy a komentáře, ať už herních kritiků (tedy těch "nestraných") nebo hráčů, nejsou zrovna pozitivní. Proboha ME byly vždy nejen o akci, ale stěžejní byly rozhovory všeho druhu a pokud ty postavy zkrátka nemají dobře zpracovanou mimiku, např někdo zemře a charakter se směje, no tak to 2x na atmosféře nepřidá. Někdo se zasměje, odstřílí to, dohraje to, ale fanoušek zapláče.. vidím to zkrátka skepticky. To co v posledních měsících vychází za polotovary, je do nebe volající, ale můžem si za to sami, ptže předobjednáváme. Někdo tomu říká beta, někdo early access, přitom je to už plná hra, na kterou se sbírá feedback k budoucím updatům (a bůhví jestli bude vše opraveno).. Vývojáři pouští nehotové paskvily, aby se stihlo oficiální datum vydání a distributor si mne ruce. + prý i MEA bude obsahovat mikrotransakce. Jako sorry, ale už jen z principu hra za 60 eček (nebo 1800 Kč chceteli) prostě NEMÁ obsahovat tenhle sajrat z F2P titulů. Tohle patří na mobil a ne na konzole/PC. Nezlobte se na mě, ale už to ve mně kvasilo dlouho a na novej Mass Effect jsem se fakt těšil. Teď spíš doufám, aby to nedo***ali úplně. Ono tuhle hru dela uplne jinej team nez ten co delal ME1-3!!a je to videt.zadalsi animace nedelali jak kazdy pres motion cap.ale pouzili na to nejakou technologii ktera je v plenkach a je to videt.Stejne grafika a chod hry na obyc ps4 je nic moc dropi fps taky.Silenost tohle.Verim ze pribeh bude super aj hra ale tohle ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 18, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2017 Tak jsem tomu dal cca 2hodky. Grafika ala Toy story. Komplexnost hry bude značná, planet celkem dost i ruzne vylepsovani skillu. Priběh to snat zachrání. tak kolem 8/10 typnu. Animace obliceju jdou kdyz necháte zaple helmy:) fofito a kendykejnova reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Březen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2017 před 12 hodinami, kendykejnova napsal: Ono tuhle hru dela uplne jinej team nez ten co delal ME1-3!!a je to videt.zadalsi animace nedelali jak kazdy pres motion cap.ale pouzili na to nejakou technologii ktera je v plenkach a je to videt.Stejne grafika a chod hry na obyc ps4 je nic moc dropi fps taky.Silenost tohle.Verim ze pribeh bude super aj hra ale tohle ...... Ano dělá ji jiný tým, než původní trilogii, přesto pro tak velkou značku, jakou ME je, toto není omluva. Naopak si má minimálně držet standard kvality původních dílů. Přece nebudu zkoušet jiný engine, pokud ho nemám osahaný, vyzkoušený.. hra s tak velkým rozpočtem přeci musí mít nějaký betatesting a kontrolu kvality, tohle přece není možný, aby pustili do světa něco takového.. S novými charaktery a v podstatě i s prostředím už takhle bude těžké se ztotožnit, ptže všem nám určitě budou chybět postavy, co jsme si dřív oblíbili, nicméně tyhle grafické glitche a vlastně jejich velmi špatná (neexistující) emoční stránka, na zážitku a ztotožnění se s nimi zrovna teda nepřidá. A bugů, nedokonalostí a zvláštních vývojářských rozhodnutí je ve hře víc. Např. prolínání textur do sebe, kdy třeba helma pronikne do hrudi postavy, bránění člena týmu než něco hackne, přičemž tupě stojí (!) uprostřed nepřátelské palby a ani se nekryje, neskrčí = pro AI teda snadný cíl, nicméně to naštěstí tupě střílí pouze po vás.. nebo třeba náhodné vykreslování textur a postavy přímo před očima, no wtf!? Dále navíc třeba cover systém tentokrát funguje automaticky, takže nevíte, k čemu se postava přilepí a k čemu ne.. Osobně mi vyhovuje zmáčknutí tlačítka, když se chci krýt za překážku a dalšího, když jí chci přeskočit (to v MEA přitom zůstalo, zvláštní). Nový díl s kompletně novými charaktery a příběhem to samozřejmě bude mít těžké, hráči jsou natěšení a čekají jen to nejlepší a i proto bych čekal, že si autoři dají maximálně záležet na všech detailech. Samozřejmě se v tak velkých projektech sem tam objeví nějaký ten bug, ale tohle? Já teda mám pořád tendenci srovnávat vše ostatní s CDPR a Zaklínačem, a i v tomto případě, to je prostě jako nebe a dudy. No nic, nebudu tady už víc brečet. Nezbývá než doufat, že to tak strašné nebude a že to autoři rychle opraví.. Ještě dneska ve většině z nás rezonuje konec ME3, druhý velký fail v sérii by mohlo sérii snadno potopit. Jaký z toho máte pocit vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Březen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2017 No ja koukal vcera asi na 3,5 hod streamu s pc verze na Agraela.Ten taky rikal jak je to na p.ale hra pribeh zatim super.Mne se osobne libi boj a nastesti mimika u nelidi je ok.Ja furt cekan jakn a tom bude hra na ps4 pro.Bo Agraelus ma i7 a 980ti a hodne mu to sekalo musel ubrat hodne veci a furt to neslo jak chtel.Kdyz vidim B1 na stejnem eginu a tohle tak nehapu no.A este maju na twitru a ruzne keci jak je to bomba hra.a oprava tehle sracek jen tak nepride potvrdil to primo ten jejich koko...Bojim se hlavne toho vsude skenovani.U auta snad pujdou pridelat zbrane bo pokazdky kdyz neco na tebe utoci vystupovat wtf kor kdyz je tam radiace a jine sracky:))No ja to koupim bo ME miluji a verim ze pak to dopadne super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Březen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2017 Tak recenze mam tady:http://www.sector.sk/novinka/132147/mass-effect-andromeda-v-recenziach-nezaziaril.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Březen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2017 @kendykejnova a podle CZ recenzí třeba na Eurogameru se jedná o nejslabší RPG od Bioware (průměrný scénář a slabé questy) nebo na Games hra dostala sotva 7čku, kde kritizují vesměs to samé - hloupý příběh a nenápadné postavy.. Nejen tedy technické chyby, ale i slabý příběh a postavy, hlavně, že jsou ve hře implementovány mikrotransakce Takže to vypadá na první zklamání tohoto roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Březen 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2017 JJ před 11 hodinami, IniTW8X napsal: @kendykejnova a podle CZ recenzí třeba na Eurogameru se jedná o nejslabší RPG od Bioware (průměrný scénář a slabé questy) nebo na Games hra dostala sotva 7čku, kde kritizují vesměs to samé - hloupý příběh a nenápadné postavy.. Nejen tedy technické chyby, ale i slabý příběh a postavy, hlavně, že jsou ve hře implementovány mikrotransakce Takže to vypadá na první zklamání tohoto roku. Jj mikrotransakce a promitaj zive homosexualov:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.