AngelxD Odesláno Duben 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2016 Zdravím, hledám nějakou hru která by mě chytla a už nepustila, u který bych dokázal sedět hodiny a nevnímal jak utíká čas, máte nějakou takovou ? :D budu jen rád když se semnou podělíte o své zážitky a poradíte pár games :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Duben 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2016 Pre mňa boli takéto hry hlavne Zaklínač 3 a GTA 5. Ešte by som doporučil aj Uncharted colection. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi.jarda Odesláno Duben 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2016 Za me Smite a tanky (wot) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2016 Za sebe rozhodně zaklínač3, oba wolfensteini, a Dragon Quest Heroes The World Trees Woe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Duben 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2016 U mě fšechny :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Duben 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2016 tlou, od zbytku jsem byl schopnej se nějak odpoutat, ale tohle mě vcuclo. a vcuclo to i mojí přítelkyni, bez který jsem to nemohl pařit :D to samý heavy rain. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelxD Odesláno Duben 5, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2016 Tak zaklínače doma mám ale tak nějak na něj musím mít náladu :D GTA V teď sháním ale zatím cenově nic moc každej zato pomalu chce jak za nový :D Smite by mě bavit mohl protože jsem hodiny strávil u Doty ale tak nějak nemám PS+ :D online mě baví a chtěl bych hrát ale platit za to 1250 jen za to že si chci zahrát online to mě taky moc neláká :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 Mě se tohle stalo u Uncharted kolekce, Zaklínače, a teď naposledy u Tom Clancy´s division .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 Za mě určitě SMITE. To i když u toho prosedíš 4 dny tak ti to přijde málo. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 Za mě jednoznačně Farming simulator 15 stovky odehraných hodin a stále skvělá zábava.A to jako vážně bezesrandy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 10, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2016 Last of us, GTA V, Life is strange, Heavy rain. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuan Odesláno Duben 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2016 Podle mě sandbox hry. U mě to za poslední roky byl Metal Gear Solid V a GTA V. Za měsíc 50 hodin a to mám normálně tak za rok u ostatních :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Duben 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2016 Určitě Zaklínač 3, otazníky plním ještě po půl roce (nesedím u toho ale několik hodin denně) a pak na dlouhé večery PESko nebo Rocket League :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Duben 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2016 (upraveno) Far Cry Primal Je strašně směšné,jak ta puma skočí z trávy těma čtyřma prackama do obličeje a rozcupuje je.Jsou tam i další směšná zvířata na ochočení včetně takové neprůstřelné lasičky(přežije i tři šípy v těle).Navíc vydávají takové prskání...a když se na vás rozeběhne mamut a třese se zem. Upraveno Duben 16, 2016 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Květen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2016 Tak ja nevnímam čas hlavne u zaklínača a u niektorích hier na PSP. Idem ich proste dookola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Květen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2016 Doporucujem celu seriu Metal gear solid ,obzvlast MGS 4 ktory ma dokazal priputat k obrazovke aj na cely den . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.