Reiden Odesláno Duben 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 zdravim vsechny. Dnes me nejspis opustila moje graficka karta,neni se co divit,byla uz snad 6 let stara (GTX560 Ti). Problem se projevil tak,ze se mi nejdriv pri hran iLeague of Legends zacly objevovat na monitoru cerne cary,po par hodinach zacly okolo postav skakat ruznobarevne ctverecky,nasledne nasatly bugy typu krk postavy o delce 25m, ruka postavy oddelena 5m od tela a podobne....no a skoncilo to tak,ze se PC freeznul a ne a ne se hnout,pouze tvrdy restart pomohl...kdyz jsem zkusil hru spustit znova,bud mi vyskocil BugSplat nebo opět freeze...zkusil jsem CS:GO,tam se to pro zmenu projevilo tak,ze se hra jednou za cca 2 minuty kousla....asi na 5 minut,nebo opět freeze celeho PC. Teď už PC ani normálně nenastaruju,vždy mi po logu windows jen problikne bluescreen a PC se restartuje (jedu teď na pohotovostní režim). Takze se ptam,tusim spravne ze grafika je KO,nebo to muze byt i jinym komponentem? Pri moji smule je totiz mozne,ze koupim novou grafiku a pak zjistim,ze problem je zpusoben necim jinym :-) (btw. zkusil jsem nainstalovat Everest pro nejakou tu "diagnostiku" a ten moji grafiku vubec nevidi....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Duben 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 ideální kdyby si mohl zkusit jinou GK nebo kdyby si měl i integrovanou.... ale klidně kup novou do 14 dnů když tak vrátíš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reiden Odesláno Duben 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 jak jsem rikal,jedu na pohotovostni rezim,coz podle me znamena i na integrovanou grafiku ne? :-) obraz v cernem ramecku,maximalni rozliseni 1280 :D bohuzel moznost zkouseni jine GK ani stare GK v jinem PC neni :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cachus Odesláno Duben 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 Rok a pul zpet me potkal stejny problem u hrani War Thunderu, na 90% pujde o rozlouceni s grafickou kartou (u PC clovek nikdy nevi :-)) ) V podstate stejnej prubeh jak tu popisujes ty, freeze s artefaktama, tvrdej restart > bluescreen > nouzovej rezim ... tam bezela, ale normalni windows proste nenabehly... Zkus GPU-Z, ja to poznal tak ze GPU-Z to nebylo schopny identifikovat (resp. par veci jo, zbytek psalo nejaky blbosti...) koupil jsem novou a v pohode ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Duben 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 Ty artefakty máš jen při hraní (využití GPU) ale jinak můžeš normálně na net a na ploše je vše v pořádku ne? Tzn. že i nouzový režim bude v pořádku. Aby si využil integ. grafiku musí ji mít CPU popř. deska a tím pádem by si musel propojit monitor se zákl. deskou aby si využil integrovanou kartu, potom vyzkoušet nějakou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reiden Odesláno Duben 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 GPU-Z mi bohuzel nejde nainstalovat prave kvuli pohotovostnimu rezimu,nicmene jsem zkusil Everest a ten moji Grafiku vubec "nevidel",takze myslim ze je jasno :D kazdopadne,uz jsem objednal GTX 960 (na moje hrani LoL a WoW bohate staci),zitra bych ji mel mit doma a ceka me ukrutny boj v podobe zapojovani a instalace,to budou nervy :-) nejspis sem jeste napisu,nebo zalozim tema o tom co tentokrat nefunguje a co kam nepasuje,buh se mnou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Duben 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 960 je dobrá volba nicméně zapojení GPU je to je nejsnadnější ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita252 Odesláno Duben 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 V podobných případech stojí za to reinstall WIn,zkus to a uvidíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.