Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zablokované hry


xlandori1468628780

Otázka

Zdravím vás. Chtěl bych se vás na něco prosím zeptat. Koupil jsem ps4, kde bylo asi 10 plných her v konzoli. Všechny jsem odzkoušel a normálně fungovali. Moc jsem se v tom nevyznal, tak jsem to od pána koupil s tím, že je všechno v pohodě. Jenže hry fungovali asi týden. Teď když si chci hru zahrát, tak tam je u ní zámeček a chce to po mě heslo, které neznám. Dá se to prosím nějak vyřešit? Když jsem volal tomu borcovi, tak je nedostupný. Děkuji moc za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Buď jsi z konzole smazal účet, na kterým jsou ty hry koupený nebo borec na dálku změnil heslo či deaktivoval účet z tvé konzole. Každopádně pro fungování her je potřeba mít na konzoli účet, na kterém jsou hry koupené, být schopen se na něm přihlásit online a ideálně ho mít aktivovaný jako primární účet, abys ty hry mohl hrát na svém účtu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Účet jsem nesmazal. Hry mám stále v konzoli, ale chce to heslo, které bohužel nemám. Takže v této chvíli je jediná možnost ty hry smazat, aby mi to zbytečně nezabíralo místo, že? :cry: Předtím jsem mohl ty hry hrát, aniž bych musel zadávat heslo. A pak zničehonic zámek. Aktivovat jako primární mi nešlo. Chtělo to právě to heslo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Bohužel, jak říkáte. Chybami se člověk učí. Příště to už neudělám. Jinak vám moc děkuji za rychlé odpovědi. Mějte se, zdar .

Prosím LOCK. Vyřešeno. Díky.

Upraveno uživatelem drak3go
Používej tlačítko "EDIT"
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu