Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Otázka

Odesláno

Zdravím vás. Chtěl bych se vás na něco prosím zeptat. Koupil jsem ps4, kde bylo asi 10 plných her v konzoli. Všechny jsem odzkoušel a normálně fungovali. Moc jsem se v tom nevyznal, tak jsem to od pána koupil s tím, že je všechno v pohodě. Jenže hry fungovali asi týden. Teď když si chci hru zahrát, tak tam je u ní zámeček a chce to po mě heslo, které neznám. Dá se to prosím nějak vyřešit? Když jsem volal tomu borcovi, tak je nedostupný. Děkuji moc za radu.

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Buď jsi z konzole smazal účet, na kterým jsou ty hry koupený nebo borec na dálku změnil heslo či deaktivoval účet z tvé konzole. Každopádně pro fungování her je potřeba mít na konzoli účet, na kterém jsou hry koupené, být schopen se na něm přihlásit online a ideálně ho mít aktivovaný jako primární účet, abys ty hry mohl hrát na svém účtu.

• 0
Odesláno

Účet jsem nesmazal. Hry mám stále v konzoli, ale chce to heslo, které bohužel nemám. Takže v této chvíli je jediná možnost ty hry smazat, aby mi to zbytečně nezabíralo místo, že? :cry: Předtím jsem mohl ty hry hrát, aniž bych musel zadávat heslo. A pak zničehonic zámek. Aktivovat jako primární mi nešlo. Chtělo to právě to heslo.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu