Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nefunkční Ps4

Otázka

Odesláno (upraveno)

zdravím mam problem,mám 6 her na dvd,normalne jsem je hral pul roku,ale od minuleho tydne strcim hru na dvd do konsole - dám start a hra se spusti na uvodni obrazek,mechanika pracuje ale pote ihned pada do menu,podotykam ze dvd je ve 100% stavu,neposkrabane.Nenapise to ani zadnou chybu.

Hry ktere mam na hardisku z PsStore normalne spustím.

7.4. se konsole aktualizovala na firmware 3.50

Prosim nejake rady

Upraveno uživatelem seam

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

tak jsem vyzkousel konsoli tedy vytahnout ze sítě.Normalne to pomohlo vyzkousel jsem hry na dvd a sli az na jednu-Watch Dogs - u této hry me Ps4 napsalo ze je poskozen disk a at ho opravím pritom dvd je neposkrabane a v naprostem poradku,no a vzapeti chci hrat jinou hru ktera pred chvilkou normalne sla spustit a uz nejdou taky tyto hry zase spustit.Co to je za chybu.

• 0
Odesláno

Zkus rebuildnout databázi, popřípadě udělej formát (ale na to bacha přijdeš o data z disku a je potřeba mít zálohovaný uložený pozice, ale to máš asi automaticky na PS serverech). Poškozenej disk mě to hlásilo taky u NHL16, potom co došlo k zaseknutí konzole a musel jsem ji natvrdo vytáhnout ze sítě, po rebuildu šlo, ale všechno ok.

• 0
Odesláno (upraveno)

tak zkusil jsem rebuild databaze,nasledne zkusil hru Fifa 16 a funguje,pote Watch Dogs a tu proste nespustim a stale hlaska disk je poskozen,oprav disk takze jsem zkusil tovarní reset - Initialization - Initialize Ps4 - full - 2 hodiny se provadel format,nasledne vyskocila hlaska Cannot Initiallize (CE-33563-0) potom hlaska at pripojim dualshock resp. zapnu protoze dualshock mám pripojeny celou dobu k Ps4 - dam ok a poté at naistaluji nejnovejsi update 3.50 - dám ok jenze v tu chvily vybehne chyba (CE-30784-2) ze USB zarizeni neni pripojené!A stale se Ps4 reseteju.Zkousel jsem i druhé usb.Nejake rady?diky

Tento odkaz me nejak nepomohl.

https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/help-library/error-codes/ce-30784-2/

Upraveno uživatelem seam
  • 0
Odesláno

Koupil sem si PS4. Byla továrně restartovaná a nejde mi spatřovat joystick. Když ji zapnu chce aby se joystick připojil přes USB a stisknu tlačítko PS, ale ono to nejde, když stisknu tlačítko PS tak to stejná nefunguje. Když podrzim tlačítko na zapnutí konzole +-7 sek. tak se to dostane do nějakého módu asi SET MÓDU, nevím. Tam kontrolor funguje nevím jestli je zničeny harddisk nebo kontroler, protože když sem ten kontroler připojil k telefonu a pustil Fortnite Mobile tak všechno na něm fungovalo. Prosím poraďte mi.
Děkuji.

• 0
Odesláno

Koupil sem si PS4. Byla továrně restartovaná a nejde mi spatřovat joystick. Když ji zapnu chce aby se joystick připojil přes USB a stisknu tlačítko PS, ale ono to nejde, když stisknu tlačítko PS tak to stejná nefunguje. Když podrzim tlačítko na zapnutí konzole +-7 sek. tak se to dostane do nějakého módu asi SET MÓDU, nevím. Tam kontrolor funguje nevím jestli je zničeny harddisk nebo kontroler, protože když sem ten kontroler připojil k telefonu a pustil Fortnite Mobile tak všechno na něm fungovalo. Prosím poraďte mi.
Děkuji.

• 0
  • Junior Moderators
Odesláno

Pokud ovladač DS4 nejde spárovat se systémem PS4, proveď podle níže uvedených kroků nové párování.

1. Přejdi do nabídky [Nastavení] > [Zařízení] > [Zařízení Bluetooth].
  2. Označ zařízení, které chceš spárovat, stiskni tlačítko X a poté stiskni tlačítko OPTIONS > [Zapomenout zařízení].
  3. Pomocí kabelu USB připoj ovladač přímo k systému PS4.
  4. Stiskni tlačítko PS a přihlas se do systému PS4.
  5. Světelná lišta by měla zmodrat, což značí, že ovladač DS4 byl spárován.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu