DeviR1 Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2016 Ahoj, mám problém jak propojit sluchátka s televizí, tak snad mi někdo poradíte. Jediný výstup na zvuk, který televize má, je digitální optický. Žádný výstup na sluchátka, žádné cinche (jen pro vstup), nic. Nevíte tedy, jestli existuje nějaká redukce, kterou bych propojil optický výstup se sluchátky? Našel jsem radu, že mám koupit AV receiver, ale těch pár tisíc mi za to fakt nestojí. Pokud existuje nějaké řešení max. za pár stovek, budu rád za radu. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 18, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2016 Jde ti jen čistě o příjem zvuku z TV vysílání do sluchátek? Pokud ano, zkusil bych něco takového, i kdyby to za tu cenu mělo pak skončit v koši :) - http://www.amazon.com/Optical-Female-Digital-Toslink-Adapter/dp/B000I97H68/ref=redir_mobile_desktop?ie=UTF8&tag=cnet-viglink-20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Duben 19, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 Ano, chci jenom čistě zvuk do sluchátek, nic víc. Díky za odkaz, objednám a uvidím co z toho vyleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.