Robert 00 Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2016 (upraveno) Zdavím,prosím kdo poradí jaký program si stáhnout abych mohl hrát hry Iso a Cso s PSP na svojí Vitě,někde jsem už to četl ale jsem Lost a,nevim kde hledat.Prosím Help i s návodem díky moc všem. Upraveno Duben 18, 2016 uživatelem Robert 00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Duben 18, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2016 Tohle ti nezajistí žádný program, to je o exploitu a ten lze aplikovat vždy jen na určitou verzi FW konzole a v případě PSV je zpravidla bezpečností díra v krátkém čase zazáplatovaná a pak nezbývá než čekat až zase někdy někdo s něčím příjde (myšleno s novým exploitem). Zkus si pročíst následující téma, je tam trocha teorie, ze které to lze pochopit lépe - http://console-forum.net/tema/148938-cef-6-60-tn-b-pro-ps-vita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Robert 00
Zdavím,prosím kdo poradí jaký program si stáhnout abych mohl hrát hry Iso a Cso s PSP na svojí Vitě,někde jsem už to četl ale jsem Lost a,nevim kde hledat.Prosím Help i s návodem díky moc všem.
Upraveno uživatelem Robert 00Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.