neilz Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 (upraveno) Zdravim, tak zitra (20.4.2016) nam vychazi remake prvniho dilu Ratchet and Clank puvodne pro PS2 na soucasne PS4, ma uz hru nekdo doma ? me dorazi zitra a co sem koukal na gameplaye tak to vypada fakt luxusne. Porovnani PS2 / PS3 / PS4 verzi Gameplay video Upraveno Duben 20, 2016 uživatelem neilz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 Hru uz mam doma od vcerejska, bohuzel se k ni dostanu asi az zitra. Kazdopadne neni pochyb, ze tenhle dil se povedl, v recenzich si vede skvele. Nemuzu se dockat, az se pustim do dalsiho dobrodruzstvi tenhle dvojice. :) Takhle hodne se snad netesim ani na Uncharted 4. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 To bude jízda už na ps2 to byla nejlepší hopsačka co měla duši :-) Taky se na to chystám, ale az protocim co zrovna hraju...dejte vědět dojem z hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelxD Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 mám to doma a už to pařim, je to fakt pecka a grafika nádherná, ale bohužel ikdyž jsem měl k předobjednávce dostat bouncer tak ho bohužel ve hře nemám, a nevím co stím mám dál dělat :D protože s tim asi nic neudělám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neilz Odesláno Duben 19, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 a nebyla ta zbran jen pro predobednavky na storu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelxD Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 nn,měl bejt normálně kod v krabce,takže už jsem psal na reklamaci že jsem to tam neměl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek100 Odesláno Duben 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2016 Mě přišel kód na bouncer emailem od JRC, bude to asi tak i u jiných prodejců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelxD Odesláno Duben 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2016 nic mi nepřišlo,takže jsem je zkontaktoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Duben 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2016 me kod taky prisel pres emai a pak se da koupit u prodejce za 100 sroubku a musim rict ze jsem si rikal bonus o nicema le ta zbran je neskutecnej mazec a i docela overpower :D hraju rovnou na hard a hra je nekutecna zabava a ta grafika proste jak od pixaru za me 10/10 i kdyz se rozciluju u tech zavodu na skatebordu ptz ty casy na ty trofeje je pekloooo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2016 Dneska mi Ratchet přišel od softcomu a dlc kod jsem měl vytištěný a přilepený na papírku na folii krabičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelxD Odesláno Duben 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2016 taky už mi ho poslali emailem, alee psali že se omlouvaj že měl být přibalený v krabičce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Duben 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2016 (upraveno) ten ratchet je hroznej mazec :D nemuzu s eod toho odtrhnout :D a ta grafika na kazdy planete cumim jak pero z gauce :D plosinovka jak vino Upraveno Duben 21, 2016 uživatelem pejtrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelxD Odesláno Duben 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2016 je to pro mě fakt dokonalá hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2016 taky jsem se od toho včera nemohl odtrhnout :D Bombová nadhra, nadplošinovka s nadhratelností :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neilz Odesláno Duben 22, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2016 Ten bounce je jenom z toho kodu ze nebo se da sehnat i normalne ve hre ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2016 Zatím jsem ji nikde jinde neviděl, takže asi jen přes kod. A je to nadzbraň, pokud to jde používám jenom ji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neilz Odesláno Duben 22, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2016 ja prave tu slidu sloupnul a ty nalepce sem nevenoval pozornost a vyhodil sem ji :D tak sem jim v noci napsal a nastesti mi kod dodatecne napsali :D nejlepsi sou robutci, snipa, pak ta jak vystreluje vic raket na ruzne nebo do jednoho cile a bounce, uz to mas hohrany ? ja jdu ted na pokitaru, na hard je to obcas fakt hard :D jinak v tech zavodech na hoverboardu mi chybi doject uz jen posledni gold ale stasne me to vytaci asi 5x sem to mel cca o 0,2-0,5s tak sem to musel radsi vypnout :D vidim ze to tak akorat dohraju a zacnou hry o truny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2016 Musim s vama souhlasit, od ty hry se strasne tezko odchazi. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2016 Tak nadhra dohraná, na střední obtížnost (nedělal jsem závody na hoverboardu, a také myslím dvě nebo tři postranní mise) mi dohrání trvalo cca 18 hodin. A už dlouho mne žádná hra tak nepřikovala k tv jako ratchet. Osobně řadím tehoto ratcheta mezi herní klenoty a těším se, až si ho za nějaký čas znova zahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Duben 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2016 stále váham, či sa oplatí.. tieto singleplayer only hry sú vždy problém.. človek to prejde a potom už nič.. nikdy som nič z tejto série nehral, ale videá sa mi páčia, tak fakt neviem, či do toho ísť alebo počkať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2016 šak prejdi a když se ti to nebude líbít lehko prodáš ;) Já také předchozí díly nehrál a bavil jsem se náramně ;) No a příběhově mi to přijde jako začátek celé serie, takže nemusíš mít obavy že bys nepochopil některou část příběhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neilz Odesláno Duben 23, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2016 tak on to je zacatek serie, je to prvni dil jen predelanej pro ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Duben 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2016 tak som skočil do JRC a kúpil.. za chvíľu teda vyskúšam, som zvedavý;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Duben 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2016 diky bohu ze tady ten MP neni :D diky tomu se to soustredilo jen na SP a ten je vymazlenej a znovuhratelnost i bez MP to ma vic nez slusnou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2016 Tak prvni pruchod uz mam taky za sebou. Ted se vrham na challange mod, aby cinkla i platina. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.