Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

me kod taky prisel pres emai a pak se da koupit u prodejce za 100 sroubku a musim rict ze jsem si rikal bonus o nicema le ta zbran je neskutecnej mazec a i docela overpower :D hraju rovnou na hard a hra je nekutecna zabava a ta grafika proste jak od pixaru za me 10/10 i kdyz se rozciluju u tech zavodu na skatebordu ptz ty casy na ty trofeje je pekloooo :D

Odesláno

ja prave tu slidu sloupnul a ty nalepce sem nevenoval pozornost a vyhodil sem ji :D tak sem jim v noci napsal a nastesti mi kod dodatecne napsali :D nejlepsi sou robutci, snipa, pak ta jak vystreluje vic raket na ruzne nebo do jednoho cile a bounce, uz to mas hohrany ? ja jdu ted na pokitaru, na hard je to obcas fakt hard :D jinak v tech zavodech na hoverboardu mi chybi doject uz jen posledni gold ale stasne me to vytaci asi 5x sem to mel cca o 0,2-0,5s tak sem to musel radsi vypnout :D vidim ze to tak akorat dohraju a zacnou hry o truny :D

Odesláno

Tak nadhra dohraná, na střední obtížnost (nedělal jsem závody na hoverboardu, a také myslím dvě nebo tři postranní mise) mi dohrání trvalo cca 18 hodin. A už dlouho mne žádná hra tak nepřikovala k tv jako ratchet. Osobně řadím tehoto ratcheta mezi herní klenoty a těším se, až si ho za nějaký čas znova zahraju

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu