rtmz Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Zajímalo by mě jestli tady někdo z fóra máte nějaký ten piercing, popřípadě kde:) Já mám píchnutý obě uši a chrupavku,2x obočí,jazyk a bradu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 :) a jeste by jsi mohl napsat proc?.. :D Mno takhle nausnice u kluku...jedna je v poho dve uz ne.. :D pokud bych byl punker tak si necham nastrelit vse mozne...Ale k veci...zadnej pierc nemaaaam :) Ten nazev topicu....to mi prislo jak scena z futuramy kdy Fry s celou svoji bandou prilitne na nejakou planetu a tam je prekupnik s organy a chce mu dat zabry...akorat ze prej prijdou az za tyden ale jestli by mu plice (ktere nebude potrebovat...) nemohl dat :)))... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtmz Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 :) a jeste by jsi mohl napsat proc?.. :D Mno takhle nausnice u kluku...jedna je v poho dve uz ne.. :D pokud bych byl punker tak si necham nastrelit vse mozne...Ale k veci...zadnej pierc nemaaaam :)Ten nazev topicu....to mi prislo jak scena z futuramy kdy Fry s celou svoji bandou prilitne na nejakou planetu a tam je prekupnik s organy a chce mu dat zabry...akorat ze prej prijdou az za tyden ale jestli by mu plice (ktere nebude potrebovat...) nemohl dat :)))... Hele spíš takhle lepší dvě než jedna ... to pak vypadá jako když je dotyčnej trošku 4% - ní ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 no.. ja bych se k tomu vyjadril jednodusse.. nechutny, nelibi se mi to, piercing ani podobnou hruzu nemam a mit nechci (predstav se treba v sedmdesati s piercingem :D ) ale je to kazdyho vec, kdyz se mu to libi.. .. a souhlasim se skivakem.. uz jedna nausnice je .. mno.. ale dve, to uz je fakt holcicka.. hlavne si to prosim neber osobne, nijak lidi dle toho neodsuzuju, ale vzhledove se mi to proste hnusi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtmz Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Jo v pohodě.Tvůj názor beru ho:).No každopádně v 70 to nehrozí, za pár let si to vyndám a je to ok.Horší je bejt celej pokérovanej to už pak tak jednoduchý neni:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 jako já todle potkat vnoci v parku, tak se chytnu stromu a delam vetev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtmz Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 tohle je už docela hodně nechutný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 tohle je už docela hodně nechutný :) hele když piješ :D a nemáš v náušnici v bradě tak poválíš to pití po ůstech tak ti vyteče :lol: ??? jen se ptám btw já bych si to nedal, ale na holkách se mi to líbí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 me se tohleto vubec nelibi, strasnej humus...:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtmz Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 hele když piješ :D a nemáš v náušnici v bradě tak poválíš to pití po ůstech tak ti vyteče :lol: ??? jen se ptám btw já bych si to nedal, ale na holkách se mi to líbí :) Když si ten pierc vyndáš tak to protejká:) takže můžeš dělat takovej vodotrysk :D a při líbání je to celkem dobrá věc ale musej ho mít oba a samozřejme se to dá použít i na .... :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtmz Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 me se tohleto vubec nelibi, strasnej humus...:dozey: Mě přijdou jako 'humus' teda jiný věci,tohle je pouze 'šperk' ale tak tvúj názor;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 kdyz se vratim k ten nausnicim tak pokud jsou dve v jednom uchu tak to zas neni tak jako v kazdym jedna :D btw ja docela uvazoval o piercu do oboci pac se mi to dosti libi... ale mam bryle tak nevim jak by to vypadalo8):roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtmz Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 kdyz se vratim k ten nausnicim tak pokud jsou dve v jednom uchu tak to zas neni tak jako v kazdym jedna :Dbtw ja docela uvazoval o piercu do oboci pac se mi to dosti libi... ale mam bryle tak nevim jak by to vypadalo8):roll: Hele chodil jsem na školu s klukem a ten měl brýle a pierc v obočí,vypadalo to dobře;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Nikdy něříkej nikdy... Nevím... Možná malý diamantek do ouška... Měl to jeden niga a byl fakt cool!!! :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 hele, kdyz mas v jazyku, jak dlouho ses ucil zase normalne mluvit a nezvatlat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtmz Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 hele, kdyz mas v jazyku, jak dlouho ses ucil zase normalne mluvit a nezvatlat? hele jde to hned druhej den když to máš nateklý neni to sice ono ale když se hodně snažíš tak to skoro není poznat ale např . karamelovej polštář a černej čaj fakt neřekneš;).....jinak sem to měl nateklý asi 10 dní takže pořád led a zmrzlina;) a píchal sem si to sám :P všechno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 sry ze to obnovuju topic ale chtel sem si zalozit ten samy :) ja osobobne mam oboci(kulicky) a chystam se na jazyk a bradu...jinak pichaly me to kamosky a ten pierce mi tam rvali 2 hodiny..no zadna parada :) ale nehnisalo mi to vubec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 já nic nemám propíchlý ani o tom neuvažuju ale přitelkyně má propíchlej jazyk a to je doooost dobrý ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
350Z Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Ja som si dala spravit piercing do nosa a neskor som sa rozhodla aj do pupku, a som spokojna:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 ja sem mel v jazyku nekolik let...ale mel sem pak docela omlaceny huby tak sem to vyndal...propichnul mi to nekdo v salonu a natekly sme to mel tak 3 dny...moc sem se za tu dobu nenajedl :D jeste sem mel 2 v uchu ale to uz je hafo let .... edit...nasel jsem jednu starou fotku moji kerky,je to foceny hned po dokonceni a umiti krve:)...jestli poznate co to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Šílená věc ten piercing, sotva máte jeden tak vám přestane stačit a už chcete další :). Pak se ani nenadějete a už vypadáte jako ta (podle všeho) ženská od Lukina007 :P. Já mám dvě naušnice v jednom uchu, ale stačí to :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 ja nemam pierce ale chtel bych tetovani tak za pul roku,konkretne tam chci mit vytetovano japonsky Yong Tjun User na pravy predlokti nebo biceps, jeste ale nejsem rozhodnutej jestli tam nebo tam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
350Z Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 jj tetovanie by som chcela aj ja, ale este si to poriadne premyslim ci mi to za to stoji :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 fraj: jo no:D...ale to uz je fakt extrém:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 jj tetovanie by som chcela aj ja, ale este si to poriadne premyslim ci mi to za to stoji :D. ja to budu mit jako symbol,a neudelam si to nejaky monstrozni :D cely to bude mit max tak dylku tak 10-15 cm a sirku tak 5-10 cm nechci to nejak prehanet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.