Luk3z^ Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2008 jasny...nechci nic velkyho...max. torso, mozna full, jsem skromnej:D Citovat
Wartryton Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2008 v usich je to hnus .. na brade taky v nose (jenom u holky tecka) v jazyku tak to je jediny misto a v oboci taky ne Citovat
GameEs Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2008 Ski napsal: :) a jeste by jsi mohl napsat proc?.. :D Mno takhle nausnice u kluku...jedna je v poho dve uz ne.. :D pokud bych byl punker tak si necham nastrelit vse mozne...Ale k veci...zadnej pierc nemaaaam :)Ten nazev topicu....to mi prislo jak scena z futuramy kdy Fry s celou svoji bandou prilitne na nejakou planetu a tam je prekupnik s organy a chce mu dat zabry...akorat ze prej prijdou az za tyden ale jestli by mu plice (ktere nebude potrebovat...) nemohl dat :)))... Ja posloucham punkrock ale jinak teda zadnej piercing bych si do sebe nenechal nabodnout :D :D zadnej punker nejsem ,jen posloucham pop-punk a punkrock :D Citovat
jazwec Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2008 tak pravdepodobne buduci tyzden ma caka prepichovanie jazyka..drzte mi palce, na poziadanie budem pisat priebeh zakroku a hojenia =] Citovat
350Z Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2008 Dark7 napsal: ja to budu mit jako symbol,a neudelam si to nejaky monstrozni :D cely to bude mit max tak dylku tak 10-15 cm a sirku tak 5-10 cm nechci to nejak prehanet :) Ja som chcela na lytko draka, ale rozhodla som sa, ze este radsej pockam, nechcem aby som toho neskor nahodou lutovala:). Citovat
Dark7 Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2008 350Z napsal: Ja som chcela na lytko draka, ale rozhodla som sa, ze este radsej pockam, nechcem aby som toho neskor nahodou lutovala:). no drak to uz je celkem velky rozhodnuti :) ale tak na lytku je to takovy schovany takze by o tom lidi asi moc nevedeli kdyby si nechtela :);) Citovat
alesek__ Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2008 ja si pred tejdnem propichl ucho zaviracim spendlikem a do tedka ho tam mam...furt na me nekdo cumi :) po zahojeni si chci udelat tunel :) http://www.tunnels.cz/upload/galerie//961f7f449f4bae356ecd698f35392725.jpg Citovat
schmeizie Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2008 au to musi hodne dobre bolet Citovat
Dark7 Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2008 alesek__ napsal: ja si pred tejdnem propichl ucho zaviracim spendlikem a do tedka ho tam mam...furt na me nekdo cumi :) po zahojeni si chci udelat tunel :)http://www.tunnels.cz/upload/galerie//961f7f449f4bae356ecd698f35392725.jpg ty jo tak sam bych si to asi nepropich.....ale tunel vypada hezky :);) Citovat
PsychoCZ Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2008 kamos ma takovy pekny jehlan , ale nevim zda bych do toho sel, max nejakou kerku s motivem AK-47 na zada :D Citovat
WoKo_O Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2008 ja mam piercing skrz zalud a na zadech mam obrovskyho andela...pak mam propichly oboci,jazyk,nos,usi..zuby mam zlaty a stibrny mam zmenseny zornice u oci v jednom mam jenom belmo a nechal sem si chirurgicky odstranit 2 zebra.. Citovat
PsychoCZ Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2008 muzu jenom hadat na co si si odstranil 2 zebra :D:D:D Citovat
D4X Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2008 woko kecá :D asi se mu nic z toho nelíbí:D ale ty žebra mu věřím, člověk nikdy neví xD Citovat
Eridan Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 15, 2008 rtmz napsal: Hele spíš takhle lepší dvě než jedna ... to pak vypadá jako když je dotyčnej trošku 4% - ní ;) Čtyřprocentní? To jako myslíš ty 4% lidí s vrozeným hudebním sluchem? ;) Citovat
phoenix Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2008 ja bych chtel do brady ale matka by vrazdila :D Citovat
exist Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2008 kachnak napsal: sry ze to obnovuju topic ale chtel sem si zalozit ten samy :) ja osobobne mam oboci(kulicky) a chystam se na jazyk a bradu...jinak pichaly me to kamosky a ten pierce mi tam rvali 2 hodiny..no zadna parada :) ale nehnisalo mi to vubec... venušiny??? :lol: Citovat
alesek__ Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2008 tak :) konecne sem si obednal tunýlek :)...ucho uz mam roztáhlí na 9 mm...jeste 3 mm a je to...jinak ucho roztahávám násadou od štětece...jako vždy všychni na mě blbě čuměj :D:D Citovat
WoKo_O Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2008 si tam rovnou narvy nasadu od kostete.....:dozey: ...stejne na to vsichni umrete.... Citovat
Sim3to Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2008 Piercing jen na holkach jinak asi ne :) Citovat
Guest Kyssi Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2008 WoKo_O: :cheesygrin::cheesygrin: ty jeho komentáře nemaj chybu :cheesygrin: jinak já žádnej piercing nemám, ani nechci. Já chci jen sloupat kůži ze zad a udělat tam takovou velkou a hnusnou jizvu abych mohl machrovat jak mám velkou a hnusnou jizvu. Hm... možná udělat něco fakt cool - třeba popálit nohu až ke stehnu úplně do černa,... ne kecám - piercing jen u holky a to na 3 místech kde (a nesmělo by to být velký! jen malinkatý a roztomilý): (kromě náušnicí) jazyk, pupík, vagína - ne na všech místech!! jenom na jednom z těch 3... a nejlíp aby to byly kamarádky a abych to pak pěkně vyzkoušel v posteli se všema 3.... abych věděl co je nejlepší a jakou si pak vzít za ženu :wohow: tetování asi taky ne moc to nechápu, ale mám kamarádku s propíchlím pupíkem, je pěkná a když je v plavkách tak to nemá chybu. Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2008 me se to libi jen na holkach,ale jen v pupíku a nose......uši samozřejmostí Citovat
JamesRamone Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2008 no uvažuju nějak dlouhodobě nechat si prorazit obočí nebo ucho...ale ještě to nechám bejt chvíli:D přecejenom času dost:D jinak u pěknejch holek je to fajn... Citovat
alesek__ Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2008 WoKo_O napsal: si tam rovnou narvy nasadu od kostete.....:dozey:...stejne na to vsichni umrete.... hahaha...abych ti tu nasadu nezavedl nekam jinam Citovat
Rune Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2008 rtmz napsal: Když si ten pierc vyndáš tak to protejká:) takže můžeš dělat takovej vodotrysk :D a při líbání je to celkem dobrá věc ale musej ho mít oba a samozřejme se to dá použít i na .... :D. hej to me nikdy nenapadlo :D:D:D a ani mi neprijde nejak dobry mit porad poslintanou bradu :D:D:D:D Citovat
Driver1468621779 Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2008 l WoKo_O napsal: ja mam piercing skrz zalud a na zadech mam obrovskyho andela...pak mam propichly oboci,jazyk,nos,usi..zuby mam zlaty a stibrny mam zmenseny zornice u oci v jednom mam jenom belmo a nechal sem si chirurgicky odstranit 2 zebra.. to si jako delas pr*** ze?propichnuty zalud auu to bych teda fakt nechtel a 2 zebra rikas ze to aby si mohl hultit:D to je spise neco pro michaela jacksona fuj já uvažuju o něčem na záda třeba nějakou zbraň. ale jako slysel jsem ze to slusne boli a mozna bych si dal diamantek do ucha vypada to dobre kamos to ma. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.