Luk3z^ Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 jasny...nechci nic velkyho...max. torso, mozna full, jsem skromnej:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 v usich je to hnus .. na brade taky v nose (jenom u holky tecka) v jazyku tak to je jediny misto a v oboci taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 :) a jeste by jsi mohl napsat proc?.. :D Mno takhle nausnice u kluku...jedna je v poho dve uz ne.. :D pokud bych byl punker tak si necham nastrelit vse mozne...Ale k veci...zadnej pierc nemaaaam :)Ten nazev topicu....to mi prislo jak scena z futuramy kdy Fry s celou svoji bandou prilitne na nejakou planetu a tam je prekupnik s organy a chce mu dat zabry...akorat ze prej prijdou az za tyden ale jestli by mu plice (ktere nebude potrebovat...) nemohl dat :)))... Ja posloucham punkrock ale jinak teda zadnej piercing bych si do sebe nenechal nabodnout :D :D zadnej punker nejsem ,jen posloucham pop-punk a punkrock :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazwec Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 tak pravdepodobne buduci tyzden ma caka prepichovanie jazyka..drzte mi palce, na poziadanie budem pisat priebeh zakroku a hojenia =] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
350Z Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 ja to budu mit jako symbol,a neudelam si to nejaky monstrozni :D cely to bude mit max tak dylku tak 10-15 cm a sirku tak 5-10 cm nechci to nejak prehanet :) Ja som chcela na lytko draka, ale rozhodla som sa, ze este radsej pockam, nechcem aby som toho neskor nahodou lutovala:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Ja som chcela na lytko draka, ale rozhodla som sa, ze este radsej pockam, nechcem aby som toho neskor nahodou lutovala:). no drak to uz je celkem velky rozhodnuti :) ale tak na lytku je to takovy schovany takze by o tom lidi asi moc nevedeli kdyby si nechtela :);) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 ja si pred tejdnem propichl ucho zaviracim spendlikem a do tedka ho tam mam...furt na me nekdo cumi :) po zahojeni si chci udelat tunel :) http://www.tunnels.cz/upload/galerie//961f7f449f4bae356ecd698f35392725.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schmeizie Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 au to musi hodne dobre bolet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 ja si pred tejdnem propichl ucho zaviracim spendlikem a do tedka ho tam mam...furt na me nekdo cumi :) po zahojeni si chci udelat tunel :)http://www.tunnels.cz/upload/galerie//961f7f449f4bae356ecd698f35392725.jpg ty jo tak sam bych si to asi nepropich.....ale tunel vypada hezky :);) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 kamos ma takovy pekny jehlan , ale nevim zda bych do toho sel, max nejakou kerku s motivem AK-47 na zada :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 ja mam piercing skrz zalud a na zadech mam obrovskyho andela...pak mam propichly oboci,jazyk,nos,usi..zuby mam zlaty a stibrny mam zmenseny zornice u oci v jednom mam jenom belmo a nechal sem si chirurgicky odstranit 2 zebra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 muzu jenom hadat na co si si odstranil 2 zebra :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 woko kecá :D asi se mu nic z toho nelíbí:D ale ty žebra mu věřím, člověk nikdy neví xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Hele spíš takhle lepší dvě než jedna ... to pak vypadá jako když je dotyčnej trošku 4% - ní ;) Čtyřprocentní? To jako myslíš ty 4% lidí s vrozeným hudebním sluchem? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 ja bych chtel do brady ale matka by vrazdila :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 sry ze to obnovuju topic ale chtel sem si zalozit ten samy :) ja osobobne mam oboci(kulicky) a chystam se na jazyk a bradu...jinak pichaly me to kamosky a ten pierce mi tam rvali 2 hodiny..no zadna parada :) ale nehnisalo mi to vubec... venušiny??? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 tak :) konecne sem si obednal tunýlek :)...ucho uz mam roztáhlí na 9 mm...jeste 3 mm a je to...jinak ucho roztahávám násadou od štětece...jako vždy všychni na mě blbě čuměj :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 si tam rovnou narvy nasadu od kostete.....:dozey: ...stejne na to vsichni umrete.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Piercing jen na holkach jinak asi ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 WoKo_O: :cheesygrin::cheesygrin: ty jeho komentáře nemaj chybu :cheesygrin: jinak já žádnej piercing nemám, ani nechci. Já chci jen sloupat kůži ze zad a udělat tam takovou velkou a hnusnou jizvu abych mohl machrovat jak mám velkou a hnusnou jizvu. Hm... možná udělat něco fakt cool - třeba popálit nohu až ke stehnu úplně do černa,... ne kecám - piercing jen u holky a to na 3 místech kde (a nesmělo by to být velký! jen malinkatý a roztomilý): (kromě náušnicí) jazyk, pupík, vagína - ne na všech místech!! jenom na jednom z těch 3... a nejlíp aby to byly kamarádky a abych to pak pěkně vyzkoušel v posteli se všema 3.... abych věděl co je nejlepší a jakou si pak vzít za ženu :wohow: tetování asi taky ne moc to nechápu, ale mám kamarádku s propíchlím pupíkem, je pěkná a když je v plavkách tak to nemá chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 me se to libi jen na holkach,ale jen v pupíku a nose......uši samozřejmostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 no uvažuju nějak dlouhodobě nechat si prorazit obočí nebo ucho...ale ještě to nechám bejt chvíli:D přecejenom času dost:D jinak u pěknejch holek je to fajn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 si tam rovnou narvy nasadu od kostete.....:dozey:...stejne na to vsichni umrete.... hahaha...abych ti tu nasadu nezavedl nekam jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Když si ten pierc vyndáš tak to protejká:) takže můžeš dělat takovej vodotrysk :D a při líbání je to celkem dobrá věc ale musej ho mít oba a samozřejme se to dá použít i na .... :D. hej to me nikdy nenapadlo :D:D:D a ani mi neprijde nejak dobry mit porad poslintanou bradu :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 l ja mam piercing skrz zalud a na zadech mam obrovskyho andela...pak mam propichly oboci,jazyk,nos,usi..zuby mam zlaty a stibrny mam zmenseny zornice u oci v jednom mam jenom belmo a nechal sem si chirurgicky odstranit 2 zebra.. to si jako delas pr*** ze?propichnuty zalud auu to bych teda fakt nechtel a 2 zebra rikas ze to aby si mohl hultit:D to je spise neco pro michaela jacksona fuj já uvažuju o něčem na záda třeba nějakou zbraň. ale jako slysel jsem ze to slusne boli a mozna bych si dal diamantek do ucha vypada to dobre kamos to ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.