Spilif Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 No názor vcelku v pohodě ale člověka poznáš podle bot8) a nemusíš být u mafie a by si měl tetování podle mě je to prostě osobní věc! Já tetování mám a není to žádnej obrázek nebo zvířátko a není to ani nic z nějakého katalogu ze salonu nejsem blázen prostě jsem něco chtěl tak sem si to dal do hromady a borec to vytetoval:)musím říct na rovinu kdo říká že tetování nebolí tak kecá bolelo to jako čert ale chceš to tak to vydržíš! A to jen řeknu že nějakou bolest snesu ale tohle byl masakr:cheesygrin:... No v každým případě ale ještě něco bude:psp: Citovat
kachnak Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2009 ^^ lachtane tetovani neni pro plesky tetovani je kult... neodsuzoval bych lidi co ho maji..vzdyt kdyz si to clovek chce dat tak prece jen musi mit neco v hlave ptze je to na cely zivot(samozrejme da se to odstranit ale za silene prachy)..ja se chystam taky na tetovani a pravda kdyz nekdo rika ze to neboli tak keca..a taky nechci obrazek a taky nechci nic z katalogu ale mam vlastni vytvor :) Citovat
espézetka Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Odesláno Září 18, 2009 lto si jako delas pr*** ze?propichnuty zalud auu to bych teda fakt nechtel a 2 zebra rikas ze to aby si mohl hultit:D to je spise neco pro michaela jacksona fuj já uvažuju o něčem na záda třeba nějakou zbraň. ale jako slysel jsem ze to slusne boli a mozna bych si dal diamantek do ucha vypada to dobre kamos to ma. Z Michaela Jacksona si nedělej prdel ... :? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.