Lachtan Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 No názor vcelku v pohodě ale člověka poznáš podle bot8) a nemusíš být u mafie a by si měl tetování podle mě je to prostě osobní věc! Já tetování mám a není to žádnej obrázek nebo zvířátko a není to ani nic z nějakého katalogu ze salonu nejsem blázen prostě jsem něco chtěl tak sem si to dal do hromady a borec to vytetoval:)musím říct na rovinu kdo říká že tetování nebolí tak kecá bolelo to jako čert ale chceš to tak to vydržíš! A to jen řeknu že nějakou bolest snesu ale tohle byl masakr:cheesygrin:... No v každým případě ale ještě něco bude:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 ^^ lachtane tetovani neni pro plesky tetovani je kult... neodsuzoval bych lidi co ho maji..vzdyt kdyz si to clovek chce dat tak prece jen musi mit neco v hlave ptze je to na cely zivot(samozrejme da se to odstranit ale za silene prachy)..ja se chystam taky na tetovani a pravda kdyz nekdo rika ze to neboli tak keca..a taky nechci obrazek a taky nechci nic z katalogu ale mam vlastni vytvor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 lto si jako delas pr*** ze?propichnuty zalud auu to bych teda fakt nechtel a 2 zebra rikas ze to aby si mohl hultit:D to je spise neco pro michaela jacksona fuj já uvažuju o něčem na záda třeba nějakou zbraň. ale jako slysel jsem ze to slusne boli a mozna bych si dal diamantek do ucha vypada to dobre kamos to ma. Z Michaela Jacksona si nedělej prdel ... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.