Cyrus-C2 Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 on si dělal pr**l........jinak zas tak hrozně to nebolí, dávaj tam umrtvení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 ..kdyz uz se chcete tak "body-tunit", tak poradne.. ..nakej kraviny do oboci nebo diamantek do ucha...to se moc nevytahnete.. ..neco pro inspiraci :) EDIT: omlouvam se lidem s pomalym netem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 jezisi kriste!!!!!!!!!atry ty s prominutim VOLE!!!!ted se mi zved kybl z tohohle :D tohle muzou delat jen masochysti......jinak si to nedovedu vysvetlit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 jezisi kriste!!!!!!!!!atry ty s prominutim VOLE!!!!ted se mi zved kybl z tohohle :D tohle muzou delat jen masochysti......jinak si to nedovedu vysvetlit..... ..no sou este vostrejsi veci, ale zas sem to nechtel prehanet...navic nektery obrazky sou 18+ :) ..este jednu vec sem chtel, ale uz sem ji nenasel - typek mel skrz kotnik (jakoby nad patou, za achilovkou) "piercing-kůl" z chirurgicky ocele (prumer to melo tak 2cm)..kdyz to vyndal, tak tam mel diru na 2 prsty..to uz bylo ostrejsi:blink: ..tak kazdopadne este tedy sory lidem se slabsim zaludkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Tohle je HNUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rajtas Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 já měl v obočí...od 13 let a dal sem za to celkem 3000 páč sem to musem na základce při tělocviku vyndavat a furt sem to ztrácel...teď na učňáku to hcteli aby s tím nechodil do školy..na to sem se jim.... a když sem žes na slučák základky tak na mě skočil nějake čor*k a natrhnul mi obočí tak sem se nasral a vyndal to.. teď chci kerku na lejtko nebo někam na ruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 atry celkem hnus :) ale jako nic proti vkusu lidi ;) jo a exist venusiny ne :) normal chirurgicka ocel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Ja pierc moc nemusim,pro me to nema hlubsi vyznam... Zato pokerovanej sem skoro celej haha :-D Ale vsechny veci pro me maji velikej vyznam... Nemam rad kerky typu tribal,atd... To je tak pro ty co nad tim nepremysli a chtej mit kerku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Muj tunel (10,5 mm) s nausnici...Do budoucna bych chtěl 15/18 mm :) http://mobilek.ic.cz/tunllol.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 to mas na pendolino ne???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 nice tunel alesku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 nice tunel alesku :) dik moc :)...na to že je robenej z propisky tak ujde si myslim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 no jako at je to z cehokoliv tak podle me tunel vypada suprove :) ja si mozna tenhle mesic nebo pristi necham udelat tatoo.....na pravej bicak.....budu tam mit napsano Yong Tjun gakusei pricemz gakusei bude v japonstine :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 :D parada no....taky sem si chtel udelat neakou tetovačku na zápěstí nebo nekam vyditelně na ruku...Ale nejsou money tak si asi koupim žvejku s tetovačkou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 :D tak to jo, kup si tetovacku ze zvejky :D aspon ji pak budes moct sundat kdyz te bude stvat ;):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 hm kolik asi stoji takovej napis? peknej balik kdyz jsem se ted nedavno koukal na televizi nejaci magori si nechali na celo vytetovat adresu stranky za 500 000 tak kolik asi stoji nejakej vietnamskej napis na ruku? tak 15 000 aspon ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Napis te vyjde tak do litru i s navrhnutim a vsim... Nas zpevak ma spickovej salon... Kdo je z okoli olomouce,at nevaha... http://www.myspace.com/firstbloodtattoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 napis tak ten litr no.....kdyz si to narhnes sam a prineses mu obrazek tak min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 no jo dlouho tu nikdo nic nenapsal.. ja sem se nechal zase trochu (pr)opichat :) 2x pierc do rtu a jeden do brady :) pro zajemce kdyztak hodim foto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 :lol:Body Tuning:lol: proč ne? Mám propíchnutý obě uši měl jsem obě obočí to už není.. Taky byli obě bradavky taky už není ale chystám se na to opět... Pak tetování na páteři a určitě přibyde další! Pro odpůrce tetování co zastávají názor že co ve stáří? Na to odpovím takhle myslíte že tak dlouho vydržíte? Já myslím že v 70 už tu dávno nebudu8).. Takže proč ne body tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Tetovani ... no definice tetovani je povesit na svoje telo obrazek , kterej by sis doma nepovesil ani na zed. :D A mam jedno ucho pichly, to mi staci. Neprehanel bych to, je to pak hnusny ale taky je to kazdyho vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 bejvávala naušnice .. a na záda si nechám vytetovat tasmánskýho čerta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 xD tak to jsem rád že jsem si tohoto téma všiml nechápu ty týpky kteří mají propíchaný snad všechno co jde takovýdle týpky bych vzal a nakopal doprdele xD je někde potkám a musim se smát totálně nechápu proč si to nechávaj propíchávat když už tak jenom u holek jazyk to chápu ( prý je to lepší u sexu xD) ale jinak je to hnus !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 xD tak to jsem rád že jsem si tohoto téma všiml nechápu ty týpky kteří mají propíchaný snad všechno co jde takovýdle týpky bych vzal a nakopal doprdele xD je někde potkám a musim se smát totálně nechápu proč si to nechávaj propíchávat když už tak jenom u holek jazyk to chápu ( prý je to lepší u sexu xD) ale jinak je to hnus !!! Tak ten tvůj názor hochu to je masakr:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 me osobne se libi do oboci, to vypada v poho ... jinak bych nechtel ... ale pokud to neni prehnany, tak proti tomu nic nemam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.