Moderators drak3go Odesláno Duben 24, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2016 Rozprodávám zbytky po X360, které jsem našel při úklidu. Pokud najdu další, budu je sem postupně přidávat. Ceny dávám spíš symbolické, ať to jde rychle pryč. Lze o nich v rozumné míře diskutovat, při odběru více věcí najednou zvýhodním kupujícího. X360 originál headset. Nové, nepoužité. Cena 25 Kč. K dispozici 2 ks. Trio her Gears of War (bez manuálu, placka bez škrábanců) - NHL 2K8 (bez manuálu, placka poškrábaná) - Fracture (bez manuálu, placka poškrábaná) Cena 50 Kč (za všechny 3). K dispozici po 1 ks. PRODÁNO Zelená krabička na X360 hru (matná/světlejší odstín). Nové, nepoužité. Cena 5 Kč. K dispozici 10 ks. Zelená krabička na X360 hru (průhledná/tmavší odstín). Nové, nepoužité. Cena 5 Kč. K dispozici 24 ks. Ceny uvedeny bez poštovného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 14, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2017 Hry jsou prodané, zbytek k dispozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Únor 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2017 Ahoj, ten headset se dá používat jen k xboxu nebo by šel i třeba k NTB,tabletu atd. Pokud by šel používat nejen na xbox tak bych si ho vzal, pokud se domluvíme na ceně s poštovným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 14, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2017 Sám jsem to nezkoušel, ale co jsem teď letmo zkoušel hledat po netu tak se píše, že to funguje. Jen je potřeba mít redukci (protože headset má 2,5 mm jack, zatímco zvukové karty v PC mají 3,5 mm), anebo to lidi řeší připojením přes Xbox ovladač (headset do ovladače a ten následně do USB portu PC - to mi ale moc komfortní nepříjde). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Podelavac Odesláno Únor 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2017 Zdravím, kde by bylo možné převzetí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 16, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2018 ::: REFRESH ::: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 18, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2018 Mám tu k dispozici jeden kód na 2 denní zkušební Zlaté členství Xbox Live. Daruji prvnímu zájemci, který se ozve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 27, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2018 ::: REFRESH ::: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts