TheJany3333 Odesláno Květen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2016 Zdravím, mám problém s triggerem (konkrétně R2). Pří zmáčknutí nedoléhá na 100% - Driveclub ukazuje 94% a u závodních her je to velice znatelný rozdíl... Nevíte někdo jak to napravit? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 1, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2016 Ahoj, je to vada u prvnich ovladacu ps4, reklamuj, sony ti ho vymeni za novy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macplash Odesláno Květen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2016 ja mám problém s ľavou páčkou.. pohyb v hre smerom hore nie je plynulý.. najviac sa to prejavuje v pozícii 12hod - 2hod.. fyzicky nie je cítiť žiadny problém, ale postava v hre poskakuje a nehýbe sa plynule.. dualshock bol súčasťou balenia ku konzole, akým spôsobom to mám reklamovať? kupované v datarte. na bloku nie je žiadna zmienka o ovládači, nie je tam ani žiadne sériové číslo.. dá sa to vôbec reklamovať? raz som reklamoval sony notebook, a to mi kuriérom poslali vlastnú krabicu na notebook, druhý deň ju prišli vyzdvihnúť a o týždeň poslali naspäť.. predpokladám, že pri dualshocku to takto hladko nepôjde a asi to ani nemôžem riešiť priamo so sony, ale s datartom? alebo kde nájsť nejaké relevantné info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2016 Reklamuj u prodejce s účtenkou od konzole, prines pouze ovladac a seriove číslo konzole pokud není uvedeno na uctence, vic nepotrebujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Květen 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2016 (upraveno) ja mám problém s ľavou páčkou.. pohyb v hre smerom hore nie je plynulý.. najviac sa to prejavuje v pozícii 12hod - 2hod.. fyzicky nie je cítiť žiadny problém, ale postava v hre poskakuje a nehýbe sa plynule.. dualshock bol súčasťou balenia ku konzole, akým spôsobom to mám reklamovať? kupované v datarte. na bloku nie je žiadna zmienka o ovládači, nie je tam ani žiadne sériové číslo.. dá sa to vôbec reklamovať? raz som reklamoval sony notebook, a to mi kuriérom poslali vlastnú krabicu na notebook, druhý deň ju prišli vyzdvihnúť a o týždeň poslali naspäť.. predpokladám, že pri dualshocku to takto hladko nepôjde a asi to ani nemôžem riešiť priamo so sony, ale s datartom? alebo kde nájsť nejaké relevantné info? Prodejce z toho vynechej úplně (pokud chceš ušetřit za poštu tak samozřejmě předej ovladač jemu) , tohle řeš přímo s autorizovaným servisem. Tam budeš muset bohužel ovladač zaslat sám spolu s dokladem o koupi a sériovým číslem PS4. Značně to ulehčí reklamaci. Ovšem netuším zda CZ servis funguje i pro SK. Zpět už posílají kurýrem. Upraveno Květen 6, 2016 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TheJany3333
Zdravím, mám problém s triggerem (konkrétně R2). Pří zmáčknutí nedoléhá na 100% - Driveclub ukazuje 94% a u závodních her je to velice znatelný rozdíl...
Nevíte někdo jak to napravit? :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.