jardadts Odesláno Květen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2016 Ahoj,díky za návod .Vše funguje výborně. Mám dotaz ohledně starších her na Wii,je možné je nějakým způsobem hrát také z SD karty a jak?Nebo je nutné hacknout Wii emulátor v WiiU ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadts Odesláno Červen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 (upraveno) Zdravím, máte někdo odzkoušeno s jakou největší kapacitou a jak rychlé bere WIIU SD karty?Díky za odpovědi. Mám vyzkoušenou SDXC 128GB Kingston class 10 a funguje.Je třeba jí naformátovat do FAT32 , což může být pro někoho problém. Upraveno Červen 1, 2016 uživatelem drak3go Citace dotazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Červen 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 Ano, je možné hrát Wii hry. Dělá se to právě, jak ty píšeš, hackem Wii sytému ve Wii U konzoli. Svým způsobem jde o stejný princip, jako u původního Wii, akorát se to musí dělat přes určité originální hry. To znamená, že pokud chceš hacknout Wii systém, je nutnost mít určitou originální hru, a to nejlépe Lego Batman. Já osobně jsem hack ještě nevyzkoušel, jelikož nemohu tuto hru sehnat. Proto jsem tu taky ještě nedal návod. Ale pokud by byl zájem, můžu ho sepsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadts Odesláno Červen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 Luke25:díky za odpověď .O této variantě vím,ale taky jsem se do toho nepustil,protože jsem línej tím trávit čas a taky mi to přijde složitý .Jinak těch her přes ,který to jde hacknout je víc např.Lego Indiana Jones ,Super smash brawl. Já myslel,jestli by to nešlo jednoduše přes SD kartu jako u těch WiiU her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Červen 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2016 (upraveno) Jo já vím, že jich je více, to byl příklad :) . A tak jednoduše to právě nejde. Ale jakmile bude prolomen kompletní přístup, je velmi pravděpodobné, že se to zjednoduší. Upraveno Červen 2, 2016 uživatelem Luke25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Červen 2, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2016 (upraveno) sorry za double post, ale je to nutné... POZOR! Vzhledem k aktuální (2.6.) nefunkčnosti (stalo se to již vícekrát) DNS serveru, který máme nastavený jako Primary DNS (107.211.140.065) a tudíž není možné načíst server s Loadiine (Homebrew), tak jsem přidal do návodu řešení. Stačí v nastavení internetu přidat jako Secondary DNS tuto adresu: 104.236.072.203. Nyní by se už nemělo stávat vypadávání internetového připojení. + bonus - i YouTube je díky tomu funkční... Upraveno Červen 3, 2016 uživatelem Luke25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
very_hard Odesláno Červen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2016 Ja Wii mod odblokovavam hrou Super Smash Bror Brawl a zatial bez najmensich problemov. Najtazsie bolo ziskat PAL verziu suborov na odblokovanie. Na "original" stranke kde sa tomu venuju je nefukcny link. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2016 Hacknout wii mód bylo možné na starším firmwaru. Na novějších to nefunguje. Po nějaké aktualizaci wii hry přestaly fungovat. V usb loaderu se nezobrazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
very_hard Odesláno Červen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2016 Je stale mozne, pravidelne ho robievam aj na 5.5.1, zatial som nezaznamenal problem pri hacknuti Wii modu. Skor mavam problem, ze ludia skusaju sami a zaseknu sa vo volakom bode a nepovedia mi o tom. Potom sa aj hodiny trapim kde je chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadts Odesláno Červenec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2016 Funguje vam pripjeni pres ty servery?Me to od vcerejska nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červenec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2016 Mam nastaveny DNS na manual a obe IP. Vse slape jak ma. Ale stejne, kdyz jsem si pres PC resetoval heslo pro Nintendo ID, tak mi Wii U napsalo, ze musim zmenit heslo... takze nejake napojeni na Nintendo servery stejne projde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekr2 Odesláno Srpen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2016 zdravim mám dotaz když načítám hru přes loadiine tak se objeví černá obrazovka s hláškou FSGetMountSource failed neví někdo jak bych to měl vyřešit? Nintendo nejde ovladačem vypnout pouze ze sítě. A ještě dotaz zdali může být karda micro sdhc? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Srpen 23, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2016 V 3. 6. 2016 at 16:12, saza napsal: Hacknout wii mód bylo možné na starším firmwaru. Na novějších to nefunguje. Po nějaké aktualizaci wii hry přestaly fungovat. V usb loaderu se nezobrazí. Také potvrzuji. Úspěšně spouštím Wii hry přes USB Loader GX, hacknuto přes hru Lego Batman. Firmware Wii U - 5.5.1. Ono totiž je jedno, jaký firmware má Wii U, protože to jsou technicky oddělené konzole, které spolu nespolupracují. Prostě 2v1 (nebo 3v1 i s GameCube ) V 21. 8. 2016 at 12:34, radekr2 napsal: zdravim mám dotaz když načítám hru přes loadiine tak se objeví černá obrazovka s hláškou FSGetMountSource failed neví někdo jak bych to měl vyřešit? Nintendo nejde ovladačem vypnout pouze ze sítě. A ještě dotaz zdali může být karda micro sdhc? Díky za radu Tato hláška znamená, že tvá SD karta nebyla vložena / načtena - viz téma Často kladené otázky: http://console-forum.net/tema/187231-faq-casto-kladene-otazky-hack-wii-u/ Ujisti se, že máš kartu naformátovanou na FAT32. Já normálně používám micro SDHC class 10 a zatím bez problémů. Také může dělat problémy adaptér na SD kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Srpen 23, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2016 Dotaz - nový návod --> anketa na nový návod... díky za vyjádření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekr2 Odesláno Září 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2016 dík frčí to Luke25 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 Byly zmeneny IP... DNS-U (35.164.240.189) : (166 ms) Automation Engine (Database) : TitleDNS "The Netherlands" (81.4.127.20) : (17 ms) Website Charge (Apache2) : TitleDNS "Los Angeles" (168.235.92.108) : (158 ms) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.