perrek Odesláno Květen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2016 Čus mám dotaz: na PS4 mam na jaednom účtu zaplacený PS+, na druhém účtu hraju kvůli trofejím. Jde toto samý udělat i v PSV, abych měl jeden účet na PSplus a druhý účet na hraní? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Květen 9, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2016 A proč nehrát na účtu se zaplaceným PS+? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Květen 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2016 Protoze ten se zaplacenym PS+ jsem uz k PS4 dostal ale trofeje a vse ostatni mam mam na mnou vytvorenem..coz asi ale ve Vite je jedno ze? Ovsem pujde mi remoteplay s PS4 s uctem mnou vytvorenym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Květen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2016 Na Vitě můžeš mít jen jeden účet, takže tam to takhle dělat nemůžeš. Pro Remote play musíš být na Vitě i PS4 přihlášenej se stejným účtem, jinak se nespáruješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Květen 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2016 Mslel jsem si to..na vite na online hrani nepotrebuju plusko ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Květen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2016 Ne, jen si nezahraješ hry z pluska a zálohování sejvů je komplikovanější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
perrek
Čus mám dotaz: na PS4 mam na jaednom účtu zaplacený PS+, na druhém účtu hraju kvůli trofejím. Jde toto samý udělat i v PSV, abych měl jeden účet na PSplus a druhý účet na hraní? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.