perrek Odesláno Květen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2016 Čus mám dotaz: na PS4 mam na jaednom účtu zaplacený PS+, na druhém účtu hraju kvůli trofejím. Jde toto samý udělat i v PSV, abych měl jeden účet na PSplus a druhý účet na hraní? Díky Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Květen 9, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 9, 2016 A proč nehrát na účtu se zaplaceným PS+? Citovat
0 perrek Odesláno Květen 9, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Květen 9, 2016 Protoze ten se zaplacenym PS+ jsem uz k PS4 dostal ale trofeje a vse ostatni mam mam na mnou vytvorenem..coz asi ale ve Vite je jedno ze? Ovsem pujde mi remoteplay s PS4 s uctem mnou vytvorenym? Citovat
0 pilulkin Odesláno Květen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2016 Na Vitě můžeš mít jen jeden účet, takže tam to takhle dělat nemůžeš. Pro Remote play musíš být na Vitě i PS4 přihlášenej se stejným účtem, jinak se nespáruješ. Citovat
0 perrek Odesláno Květen 9, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Květen 9, 2016 Mslel jsem si to..na vite na online hrani nepotrebuju plusko ze? Citovat
0 pilulkin Odesláno Květen 9, 2016 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2016 Ne, jen si nezahraješ hry z pluska a zálohování sejvů je komplikovanější. Citovat
Otázka
perrek
Čus mám dotaz: na PS4 mam na jaednom účtu zaplacený PS+, na druhém účtu hraju kvůli trofejím. Jde toto samý udělat i v PSV, abych měl jeden účet na PSplus a druhý účet na hraní? Díky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.