Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Má letos ještě smysl kupovat XBOX One ?


kzouhar

Recommended Posts

Zdravím.. Jelikož se NHL na PC už nedělá a kvůli FIFĚ nechci kupovat nový počítač za minimálně 20 tisíc, rozhodl jsem se, že někdy na začátku podzimu, když se (doufám) bude prodávat XBOX v balení s FIFOU 17 nebo NHL 17, si koupím konzoli. XBOX mi přijde sympatičtější, než PS4. Ale má smysl ještě nový XBOX kupovat ? Kdo ví, kdy přijde nová konzole a za jak dlouho přestane One frčet a být podporován ? Co si o tom myslíte ? Děkuji.. 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podle zatim nepotvrzenych informaci microsoft mozna chysta dalsi verzi xboxu stejne jako ps4, a jinych nepotvrzenych informaci jeste letos :) jestli to tak je nebo ne se dozvime 12.6 ne E3

zdroj konzolista , a mnoho dalsich forum:)

tak ci tak xbox one bude jeste par let podporavan, tak ze bezobav

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mě má smysl kupovat. Nová verze X1 podle mého úsudku může mít větší a rychlejší RAM/DRAM, rychlejší a úspornější CPU, rychlejší sběrnici na disk, menší velikost boxu a kdo ví co ještě , ale hry budou stejné. Domnívám se, že kdyby vývojářům řekli, že nový Xbox nebude "zase" podporovat hry z nišší verze, tak by se na programování vykašlali a šli třeba raději péct housky :D

Taky mám takovou myšlenku, že na E3 nám ukážou co se všechno vyrobí během dvou-pěti let (třeba VR) něco nám řeknou o 4K a ukážou novou verzi Dashboardu a ještě lepší provázání s Win10. Možná nám ukážou i "druhou obrazovku" na Lumii a to je tak vše. Já od E3 ve spojení s Xboxem moc nečekám. Jsem tu nováčkem, ale nějaký přehled už mám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, ma. I kdyby vysla nova verze (neco jako mezistupen mezi dalsi generaci), tak ONE bude podporovan uz jen z duvodu toho, ze i ta nova verze bude bezpochyby na X86 bázi a tudiz kompatibilni s ONE.

Navic vem si, jak je tu dlouho Xbox360 a hry na nej porad vychazeji a podporu ma slibenou od MS minimalne do 2017.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Nevím, jestli má smysl kupovat tu současnou verzi. Slim vypadá výborně, navíc nebude tolik hřát. Pokud to neřešíš, kup si současnou verzi design "digestoř".

Jinak o upgrade xbox one....ve smyslu, že se tam něco někam zastrčí....dost pochybuju. Kdyby to tak bylo, proč by hlásili upgradovanou konzoli?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já myslím, že smysl to má, když se dá 1 TB verze sehnat za něco málo přes 7 tisíc. Navíc před Vánoci to určitě ještě klesne. Naopak co smysl nemá, tak je upgrade na Xbox One S pro ty, co již vlastní Xbox One, když za rok a půl tady máme úplně novou konzoli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podpasovka to rozhodně není, komponenty má stejné, jen je pravděpodobně o něco málo lépe využívá. Vývojáři Gears Of War řekli, že to MOŽNÁ půjde využít na zkvalitnění několika málo textur a snad i na o něco plynulejší framerate. Což je tak minimální rozdíl oproti původnímu Xboxu One, že se rozhodně nevyplatí měnit jej za Slim. Navíc když Scorpio vychází za rok a půl. Kdyby mělo vyjít až 2018, tak bych možná o Xboxu One S uvažoval, ale takhle není co řešit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky si myslím, že to jsou marketingové žvásty původem z MS, aby lidi nalákal. Uvidí se až po nějakých testech plynulosti. Ale zásadní rozdíl to prostě ani nemůže být. I kdyby zvýšili frekvence CPU a GPU, tak zásadní rozdíl je v GPU a počtu jednotek a těch má xbox prostě méně. Takže rozdíl by byl nula nula nic....

Zásadní rozdíl vidím hlavně v multimediální oblasti a velikosti škatule....A že to nemá ovladač :-) :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kazdy clovek musi pochopit ze jeho vkus nemusi sdilet kazdy ;) pokud neni blbej jiste ai zjistil co kdo nabizi a vzdy je moznost pote co si zahraju vse co chci stroj prodat a presedlat,tenhle fanatizmus je hroznej.

Neboj se nejsem žádnej fanatik protože nemám PS4 a ani jí nechci. Dívám se na to naprosto nezávisle ale koupit si XOne to bych musel být naopak fanatik jako tady kolega jirik - to je fanatik jak se patří...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu