TatkaSoptik Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 Ahoj, snažím se Xbox One využít naplno a přijít mu na chuť. Nedávno jsem zkoušel Skype, kde mi Kinekt nabídl širokoúhlý záběr kamery. O proti tabletu nebo notebooku se tak v obýváku do záběru vlezeme všichni. Jenže ouha, kvalita video obrazu je hrůzná. Situace je taková: Volaného na obrazovce vidím krásně (jak ve SNAPu, tak i ve Full Src.) a slyším ho krásně. Hovor se ani jednou nezakuckal. Volaný (PC) mě vidí z kostiček, jaké lze jen stěží popsat. Raději přidám otisk jeho obrazovky z PC jak mě vidí. Napadlo mě, hned po přenosu vzít do ruky notebook a hovor zopakovat. Vše OK. PC proti PC nemělo problém - krásný obraz. V době přenosu jsme nikdo nic nestahovali ani neaktualizovali. Na Speedtest.net jsem opakovaně naměřil upload okolo 10 mb/s a ping 9 až 13 ms. Máte s tím nějakou zkušenost? Skype přes Kinekt jsem zkoušel kvůli širokoúhle kameře, což mi přišlo fajn. BTW: Ano, ten starý páprda s bílou hlavou uprostřed jsem já :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 12, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 A jak vidíš sám sebe na vlastní TV, když tě kinect zabírá? Taky rozmazaně? Bez ohledu na to, že mezi dvěma PC vám to funguje dobře, vyzkoušej skype z Xboxu ještě s někým jiným na druhém konci. Pokud to bude stále stejné, zkus projít znovu kalibrací kinectu. Podle té fotky (kde jediné co svítí jsou ty tvoje vlasy :cheesygrin: ) to taky vypadá, že v místnosti není dostatečné osvětlení. Zkus více osvětlit místnost (roztažením závěsů/žaluziíí, případně přisvícením), to dělá taky hodně. Xbox máš připojený k internetu kabelem anebo bezdrátově? P.S. Předpokládám, že zamaštěné senzory a průhledy kamer kinectu od klobásy, kterou jsi povečeřel, můžeme vyloučit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Květen 12, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 (upraveno) Add 1) Na TV se vidím ostře jako břitva. Kinekt při hrách funguje skvěle. Žádný náznak špatné kvality. Add 2) Vyzkouším ještě s někým jiným. Nenapadlo mě to. Díky za myšlenku :-/ Add 3) V místnosti bylo právě docela ostré slunko. Proto se clona na kameře Kinektu asi trošku stáhla. Hovor jsme uskutečňovali za slunného odpoledne. Záclony byly odtažené. (Procházejí prací údržbou :) Add 4) Kabelem. Jedině kabelem. Kabel ničím nenahradíš ;) Doma mám gybitovou síť a routuju na Turrisu. Pravda, Turris může mít své mouchy, ale hádám, že takhle by se neprojevovaly. Add PS: Nemám. Opravdu ne. Klobásy miluju, kinekt s nimi však nečistím :-D Upraveno Květen 12, 2016 uživatelem TatkaSoptik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.