UnholyU Odesláno Květen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 Ahoj uvazuju ze poridim ucet s hrou ale zajima me kdyz ho prihlasim na svem xboxu mohu hru pote hrat na svem uctu kde mam i gold diky vsem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Květen 19, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 Ano budeš ji moct hrát i na svém účtu za předpokladu, že pro účet, který zakoupíš a na kterém ta hra bude nastavíš svoji konzoli jako "My Xbox Home". Zároveň doporučuji účet který pořizuješ tak pořídit i s registrovaným mailem k němu, protože jinak pokuid by si jeho původní majitel kdykoliv usmyslel, může ti znemožnit si tu hru z jeho účtu zahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UnholyU Odesláno Květen 19, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 dekuji moc a kdyz nastavim ten ucet jako my xbox home nema to nejaky dopad na muj hlavni ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Květen 19, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2016 Nemá, Na jedné konzoli může mít více účtů nastaveno My Xbox Home. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UnholyU Odesláno Květen 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2016 tak super diky vsem vse funguje a jak pak ucet budu chtit nekomu prodat tak na tom uctu musim nastavit ze toto neni muj domaci xbox ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Květen 24, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2016 Pokud ten účet budeš prodávat bez konzole, tak ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UnholyU Odesláno Květen 25, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2016 Vim ze jsem otravny :) ale jeste jedna dulezita otazka hraju overwatch ke jsem poridil hru na ucte ale hraju na svem no ale kdyz dam packu na levou stranu kde se mi otevre lista achievementu neukazuje to zadny postup v otevirani je tam napr. dosahnete 10. lelvu ja mam level 6 a ukazuje mi to nula procent v techto hrach ktere nemam porizeny na svuj ucet clovek nedostava achievementy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UnholyU Odesláno Květen 25, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2016 nekdo nidko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Květen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2016 Unhulmyju: jestli.už ti nějaký ajch naskočil tak bude problem jinde. S tím novým dešbordem to občas blblo i.mě. pokud ti to ajchy nedava tak to nemáš na svým profilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 UnholyU Odesláno Květen 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2016 taak vcera jsem to hral a mam dva achievementy takze funguji ale je zajimave ze neukazuje postup no nic hlavne ze to funguje moc dekuji lidem kterym jsem stal za to odpovedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteGamerSVK Odesláno Květen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2016 Niektoré ajchy nezobrazujú percentuálny postup, aj keď je tam zobrazené 0%.. Po dosiahnutí lvl10 by sa ti mal odomknúť.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
UnholyU
Ahoj uvazuju ze poridim ucet s hrou ale zajima me kdyz ho prihlasim na svem xboxu mohu hru pote hrat na svem uctu kde mam i gold diky vsem za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.