LordMartas Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2016 Zdravim, mam este jeden a zatim posledni dotaz ohledne erroru pri konci vypalovani. Vypaluju na NTB Je to problem?? Zkousel jsem to zasunout a zmacknout OK. Pak to par minut jakoby pracovalo a nakonci napsalo ze vse ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Květen 23, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2016 Pokud sis přečetl pozorně tu hlášku, tak jediný "problém" o kterém se tam mluví je ten, že selhalo automatické zasunutí plotny DVD mechaniky, což se stává u notebooků, na kterém ty shodou okolností vypaluješ :) (proč se to stává je hádám zřejmé). Dál se tam uvádí, že v takovém případě stačí plotnu zasunout manuálně a zmáčknout "OK", což jsi také udělal jak píšeš, takže žádný problém zde nevidím :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LordMartas Odesláno Květen 23, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2016 ja prave anglicky moc neholduju, dal sem to prelozit do google translateru, ale z toho jsem taky nebyl 2x chytry. dekuji za odpoved muzete smazat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LordMartas
Zdravim,
mam este jeden a zatim posledni dotaz ohledne erroru pri konci vypalovani. Vypaluju na NTB
Je to problem?? Zkousel jsem to zasunout a zmacknout OK. Pak to par minut jakoby pracovalo a nakonci napsalo ze vse ok.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts