Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 s novým diskem. Nový firmware nebo ne?


llachim

Otázka

Zdravím,

dostal se mi do rukou PS3 CECHH04, je to jedno z těch prvních. PSku chyběl disk, tak jsem mu dal čistej, novej disk.

PSko teďkom po mě chce vložit flashku s firmwarem 3.73 a nebo vyšším. A já se ptám, mám mu dát nejnovější firmware od SONY a nebo tu existuje nějaká jinačí možnost? Co se týče PS3 jsem vcelku neznalý, ale elektronice/počítačům rozumím. Ptám se, abych tam nestřelil nejnovější firmware a potom akorát zjistil, že sem si uzavřel vrátka ke jailbreaku. Budu rád za každou odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

PS3 už jednou byla na FW 3.73 a proto teď po tobě chce tuto anebo novější verzi. Jinými slovy downgrade oficiální cestou není možný, takže lze použít buď FW stejné verze, na které PS3 doposud byla anebo jakýkoliv novější (použitím vyšší verze FW se pochopitelně zvedne min. verze FW, kterou by PS3 vyžadovala v budoucnu v podobném případě jako je ten, který teď řešíš ty).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To je mi jasný. Já jsem to spíš myslel, jestli je lepší sehnat FW 3.73 a dát ho tam a nebo tam dát nejnovější, protože ve finále to bude stejné. Uvažuju časem nad nějakou formou jailbreaku a protože jsem vyčetl, že FW a stáří mašiny předurčuje nějaké možnosti jailbreaku, tak jsem si to nechtěl rozhasit, takhle na začátku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Tak obecně platí vždy to, že pokud už je nějaká forma JB možná, tak vždy na nejnižším možném FW (resp. nejnižší možný FW má vždy ty nejlepší předpoklady). Ve tvém případě už nižší než 3.73 nedáš, takže ve tvém případě je spíš otázkou, zdali na PS3 FW 3.73 je nebo není možný JB. Potom bys věděl, jestli má cenu držet tu verzi anebo jestli je to jedno a můžeš updatovat. Anebo jinak - pokud tě vyloženě teď nic nenutí tam dávat novější FW, tak to nedělej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu