Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Oprava XBOX360 Falcon RGH

jamesd_007

Recommended Posts

zdravim, tak nějak mi přestal jet můj milášek:( Nechce naběhnout do F3. mnohokrát jsem zkoušel reinstalovat F3 jak na původní 20GB HD tak i na nový 320GB HD nebo i na USB flešku, ale výsledek je vždy stejný. F3 instalace doběhne, dostanu se do aplikace DashLunch a když dám B pro Quit tak se xbox vrátí do normální MS dashboardu a nebo když si chce v Path nastavit Default tak se zasekne a nereaguje na ovladač. musím ho natvrdo vypnout.

prosm o info na koho bych se mohl obrátit.

moc diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stáhl sem si poslední verzi dashboardu. nyní mám 16547 a updatuji na SystemUpdate_17502_USB.zip ale po spuštění se mi ukáže chyba Staus Code: 40A3 -445E - 1600 - 2446 - C810 - 1004 přes to se nemohu dostat.

tedka sem dohledal, že se jedná o HW chybu. a mam to poslat do servisu MS:)

Upraveno uživatelem jamesd_007
Odkaz ke komentáři

• Moderators

Pokud to updatuješ oficiálním souborem z xbox.com pomocí USB flash tak buď rád, že ti to hodilo chybu. V konzoli máš RGH a tímto bys o něj tak akorát přišel. Na konzoli s RGH se update dělá jiným způsobem, než na konzoli bez této úpravy.

Více najdeš ZDE.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Pro provedení updatu dashboardu nepotřebuješ ani jedno z nich.

FSD ti nejde ne kvůli RGH v konzoli, něco musíš mít se samotnou instalací FSD. Xexmenu v konzoli po updatu spustíš úplně bez problémů, existuje několik způsobů. Pro tebe bude asi nejsnažší si ho vypálit na CD a spustit přímo z placky po nabootování konzole. Hledej Xexmenu 1.1 ISO, odkazů na netu najdeš celou řadu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu