jamesd_007 Odesláno Červen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2016 zdravim, tak nějak mi přestal jet můj milášek:( Nechce naběhnout do F3. mnohokrát jsem zkoušel reinstalovat F3 jak na původní 20GB HD tak i na nový 320GB HD nebo i na USB flešku, ale výsledek je vždy stejný. F3 instalace doběhne, dostanu se do aplikace DashLunch a když dám B pro Quit tak se xbox vrátí do normální MS dashboardu a nebo když si chce v Path nastavit Default tak se zasekne a nereaguje na ovladač. musím ho natvrdo vypnout. prosm o info na koho bych se mohl obrátit. moc diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 3, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2016 Nastavení v Dashlaunch se musí nejdříve uložit a až potom lze dát Quit (B). Nebo tobě nejde ani nastavit cesta k F3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesd_007 Odesláno Červen 4, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2016 (upraveno) Ani ta cesta. Rozkliknu paths a kliknu a default a sekne se to cele. Upraveno Červen 4, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 4, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2016 Možná zkus znovu stáhnout Dashlaunch. Doporučuju nejnovější verzi a spolu s tím upgradovat na nejnovější verzi dashboardu, pokud ji v konzoli ještě nemáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesd_007 Odesláno Červen 6, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2016 (upraveno) stáhl sem si poslední verzi dashboardu. nyní mám 16547 a updatuji na SystemUpdate_17502_USB.zip ale po spuštění se mi ukáže chyba Staus Code: 40A3 -445E - 1600 - 2446 - C810 - 1004 přes to se nemohu dostat. tedka sem dohledal, že se jedná o HW chybu. a mam to poslat do servisu MS:) Upraveno Červen 6, 2016 uživatelem jamesd_007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2016 Pokud to updatuješ oficiálním souborem z xbox.com pomocí USB flash tak buď rád, že ti to hodilo chybu. V konzoli máš RGH a tímto bys o něj tak akorát přišel. Na konzoli s RGH se update dělá jiným způsobem, než na konzoli bez této úpravy. Více najdeš ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesd_007 Odesláno Červen 6, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2016 (upraveno) ok, diky. ale mam jeden problém. nejede mi FSD a xexmenu tam nemam jak dostat. Upraveno Červen 6, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2016 Pro provedení updatu dashboardu nepotřebuješ ani jedno z nich. FSD ti nejde ne kvůli RGH v konzoli, něco musíš mít se samotnou instalací FSD. Xexmenu v konzoli po updatu spustíš úplně bez problémů, existuje několik způsobů. Pro tebe bude asi nejsnažší si ho vypálit na CD a spustit přímo z placky po nabootování konzole. Hledej Xexmenu 1.1 ISO, odkazů na netu najdeš celou řadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesd_007 Odesláno Červen 6, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2016 opraveno. moc díky a prosím o uzavření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts