Patrik Hajda Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 Zdravím lidi... prosím vás poradil by mi někdo, kdo už má něco odehrané v této hře jak na to? Jsem hráčem spíše Fifa a NHL. Basket hraju vůbec poprvé na ps. Vyzkoušel sem to a musím uznat, že paráda. Jen mám problém s ovládáním. Poradí někdo? Hlavně to bránění to je nejhorší... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 Jo taky me hra zaujala, a braneni je peklo :D brani se udajne pravou packou, chce to zrejme cvik a zvyknout si :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 Osobně bráním tak, že při přechodu súpeřa do útoku jak vyskočí taková tabulka (asi styl defence) pravú páčkú zakvedlám dúle, a pak mačkám fšecky tlačidla :lol: No a při střelbě súpeřa zkoušim blokovat výskokem. Ale moc úspěšná má taktika néni :lol: takže perte do mne jakékoliv rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 (upraveno) Ta tabulka na tebe vyskoci kdyz macknes L1 protoze jsme zdeformovani z fefy a prepiname hrace L1kou, pricemz se doopravdy meni krizkem :lol: Upraveno Červen 8, 2016 uživatelem perry Jsem kaket Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 Aha, a vo tom to asi je :lol: jak sa mi hra stáhne abych mohl hrát i něco jiného než exhibicu hned mosim poměnit ovládání jak na fejfu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 Deska jsem se od kradka dozvedel cenny tip, nejlepsi je pry game mode 2na2 na jeden kos :D mosim zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 A ostala ti šrajtofla v kapce? :) Až se mi to dostahuje určitě zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zac.je.toho.loket Odesláno Červen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2016 Hraju uz od 2K9 a alfou omegou pri braneni je stinovani hrace pomoci L2 a R2, braneni rukama pomoci prave packy, pripadnem zdvojovani (double team) podrzenim L1. Zakladem uspechu je zabranit utocnym doskokum soupere, tzn. vysokyma hracema brat na zada soupere pod kosem tzv. box out pomoci L2. Nekteri rozehravaci jsou dobri ve vypichovani micu (myslim pomoci ctverecku), ale prehnana snaha zavani faulem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.