Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

G2A Shield


Primal

Otázka

Zdravím lidi, potřebují poradit ohledně G2A. Mám tam normálně učet a ten učet je chráněný G2A Shield a potřebují to zrušit, protože se mi každý měsíc stahuje 1 euro za to že se mi to prodlouží a já to prostě nechci. Dá se to nějak vypnout a nebo zrušit tak aby se mi to už neprodloužilo. Zkoušel jsem snad vše a nějak mi to nejde a už mě to nebaví. Pokud někdo ví tak až napíše a budu moc rád za každou radu děkují moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Právě jsem vyřešil stejný problém, tak mě napadlo, že bych se o řešení mohl podělit. Na hlavní stránce klikni na G2A Wallet, dole budeš mít transactions. Potom se budeš muset znovu přihlásit kvůli bezpečnosti. Po přihlášení budeš na G2A Checkout stránce, odtud jdi vlevo na settings, pak account a záložku G2A shield. Sjedeš úplně dolů a tam budeš mít nenápadně šedě napsaný disable g2a shield. Dál pojedeš nabídkou, kde se tě budou pořád na něco ptát. Hlavně zaškrtni všechny možnosti, aby si zrušil všechno a NIKDY NEKLIKEJ NA ZELENÝ :D Mají to dobře vymyšlený, aby to uživatele obelhalo. Btw nakonec budeš ještě asi 20 minut čekat na e-mail, abys to mohl potvrdit, což bude poslední krok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj,

zrovna řeším taky toto. Zjistil jsem, že mi každý měsíc odchází platba za tento štít :-p Každopádně, nikdy jsem se tam neregistroval. Takže se tam ani nemůžu přihlásit. Což je mi teda divné. Jak mi pak tedy můžou strhávat nějaké peníze ??? ... No můžete mi nějak poradit a pomoct prosím? Díky!!!

L.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu