Humr18 Odesláno Červen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2016 Dobrý den mám ps3 super slim 12gb a chtěl bych tam dát silnější hdd musí být uplně formátovanej ??? děkuji za odpovědi ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Červen 14, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2016 Co myslíš tím "úplně"? Jestli tím myslíš to, že bys HDD nechal rozdělený na více partition, z nichž některou by jsi měl třeba pro účely PC, tak to určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Humr18 Odesláno Červen 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2016 Ahoj myslím to tak mám obyčejní externí hdd ten slim co je v NTB a těch 12 gb my v tom ps3 prostě nestačí a mám na něm nějaké věci tak jestly to musím smazat vše nebo ne a jen připojit hdd ??? děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Červen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2016 Pokud chceš dát disk do konzole, tak o všechno přijdeš, protože konzole si ho naformátuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Humr18 Odesláno Červen 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2016 Jo takže tím pádem když tam ten disk dám a vše potvrdím a asi 10 min už je tam 0% tak je to normální ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Humr18
Dobrý den mám ps3 super slim 12gb a chtěl bych tam dát silnější hdd musí být uplně formátovanej ??? děkuji za odpovědi .....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.