Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Forza Horizon 3 na půl. Pro mě PC verze

Marucs

Recommended Posts

Tak pánové,zbytečný rozruch,podělit se o tuto hru nepujde.Xbox play anywhere funguje jen digi stáhnutí na jeden účet a nejde hrát současně na pc a xboxu,prostě musi byt přihlĂ šen jen na jednom zařízení. Pozice se ukládají na live,archievementy,gamescore jsou jen jednou. Musíte mít Windows 10 Anniversary edition a na xboxu poslední update konzole.

Takže žádné královské dělení....:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pánové,zbytečný rozruch,podělit se o tuto hru nepujde.Xbox play anywhere funguje jen digi stáhnutí na jeden účet a nejde hrát současně na pc a xboxu,prostě musi byt přihlašen jen na jednom zařízení. Pozice se ukládají na live,archievementy,gamescore jsou jen jednou. Musíte mít Windows 10 Anniversary edition a na xboxu poslední update konzole.

Takže žádné královské dělení....:)

Smazat,skocilo mi to 2*

Upraveno uživatelem djbrouk
Odkaz ke komentáři

S tim si dovolim nesouhlasit, pokud se prihlasis (PC uzivatel) na kamosove konzoli, bude mit v Ready to install moznost stahnout danou hru (respektive ji Xboxovou verzi) a stejne tak bude mit moznost nastavit My Home Xbox (diky kteremu pujde sdileni). Samozrejme dany PC uzivatel bude hrat na PC.

Uz ted je mozne byt soucasne prihlaseny na PC a ONE pod jednim uctem a dale hrat jednu stejnou hru na ONE a X360 soucasne.

Tak uvidime, jak to nakonec pujde.

Odkaz ke komentáři

Vy mi nerozumite,nebude možné hrat současně na pc a ja treba na x one, i kdyby ten druhý sdilel.Vždy jen na jednom,a vsechny ulozeni,savy,archivementy jdou jen jednou,a automaticky se to ukládá.Prostě tam kde by on skončil,já bych pokračoval na one, což je hraní jedné hry 2 hráči.Tož tak.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu