Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Pěkně prosím o radu, stále se v tom plácám.

Blbne mě FS3 tak bych ho rád přeinstaloval.

Stále mám moc her v seznamu, i které tam nejsou a nejdou smazat cesty ke hrám, vždy to končí hlášením abych počkal, ale nic se neděje ani po 10 minutách.....

Takže nový FS3 mám na flashce, když ho spustím z flash tak najede, pokud ho zkopíruji na HDD tak mě příjde, že se nezkopíruje a nepřepíše stávající soubory.

Mám tedy stávající FS ručně smazat z adresáře ?

Nebo stačí smazat nějaký soubory kam se ukládá obsah knihovny ?

Snažil jsem se nahradit FS3 Aurorou, nevím ale jak zapsat změny v Dashlaunch které , je tam jako patch uveden default FS3, mohu ho přepsat, nastavím cestu na Auroru ale po restartu tam je zase FS3.

Snažil jsem se Auroru nastavit třeba na tlačítko A ale po restartu tam ta změna není.

Děkuji za radu

• Junior Moderators
Odesláno (upraveno)

Ty v Dashlaunchi tu cestu nastavis, ale je treba toto nastaveni ulozit a ne jen vyjet z Dashlaunche.

Kdyz nastavis cestu na Auroru misto FSD3 tak dej RB, objevi se obrazovka s ulozisti v Xboxu ,HDD, flash atd a zde je treba ulozit nastaveni, myslim ze je to X(Save) mela by se objevit nabidka co ktere tlacitko dela.

Pokud nevis koukni na YT na videa o Dashlaunchi.

Upraveno uživatelem basildon
  • Junior Moderators
Odesláno (upraveno)

Koukni se jeste do te prvni polozky Paths jestli tam nemas nejakou dalsi polozku s nastavenou cestou k FSD3 a taky ji zmen na Auroru nebo smaz.

Ja mam v Paths jen Default = HDD1/Aurora/default.xex nic vic

Restartoval jsi Xbox po zmene, nebo ho zkus vypnout a zapnout.

Upraveno uživatelem basildon

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu