RakovinaRohu Odesláno Leden 31, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2017 Každej ročník je trochu jinej a vždy je potřeba zkoušet. Za mě určitě zase nejlepší ročník! Citovat
perrek Odesláno Leden 31, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2017 před 20 hodinami, saman250 napsal: Hoši chtěl jsem se vás zeptat jestli Vám dělá fifa 17 to co mě respektive hráči .Když hraji klasiku online sezonu tak je to v celku v pohodě ale jak mile dám FUT tak to jde úplně do kytek ,jelikož při zápasech vůbec mi neexistuje záloha a když se dostanu k šestnáctce tak mi ten míč seberou (žádné náběhy) nebo zablokují letí do háje ale i když soupeře tlačím a porazím ho na střeli 14 : 4 tak stejně stěch 4 střel dá tři goly ,Jako kdyby se to stalo jednou ok ale když se to stává víckrát že borci stačí zmáčknou trojúhelník a pak už je drží tlačítko sprint od půlky a vy pak musíte dotahovat goly padající přes kopírák tak je to celkem nudné a deprimující .Jako já hraji fifu celý život a ve fifě 15 bych řekl že nemám moc konkurence jenže 17 je prostě jen o dvou tlačítkách takže žádná taktika nevím jestli je to je špatným rozestavením které na tuhle fifu nefungují nebo čím ale pro mě osobně tohle je nejhorší fifa jakou jsem hrál . na redditu byl dost zajimavej clanek od borce co se dostal do kodu hry a da se tam vycist dost zajimavych informaci o tom jak ti hra oslabi tym, pokud vyrazne vedes na strely, drzeni balonu, goly atd atd... Citovat
Mandaz Odesláno Leden 31, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2017 Spis bych to videl tak, ze spousta lidi mela naucena urcita schemata, taktiky a rozestaveni, se kterym porazeli kazdeho. No a ea sa asi rozhodla ty schemata pomenit a nejvic se to nelibi tem lidem, kterym jejich schemata nefunguju. To samozrejme neplati u erika, ten ma obje ruky leve a same lagi perrek a Cartman182 reagoval na 2 Citovat
eRik Odesláno Leden 31, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2017 Góly z dálky mi nevadily jako gól sajtli z místa z rohu šestnáctky. Sotva to letí. Dal mi vadí hlavička z vápna. Padacek co letí hodinu. Spadne to vedle brankáře... Nechápu co ta hra dělá. Dweightee888 reagoval na 1 Citovat
Cartman182 Odesláno Leden 31, 2017 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2017 Zvažuji esi vubec nový ročník kupovat po tomto ročníku.. Možná spíš zkusím štěstí u PES ikdyž mi tam dost vadí licence...ale zase na to neslyším a nečtu nikde takové veci jako na fifu Citovat
saman250 Odesláno Únor 6, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2017 V 31. 1. 2017 at 8:26, Mandaz napsal: Spis bych to videl tak, ze spousta lidi mela naucena urcita schemata, taktiky a rozestaveni, se kterym porazeli kazdeho. No a ea sa asi rozhodla ty schemata pomenit a nejvic se to nelibi tem lidem, kterym jejich schemata nefunguju. To samozrejme neplati u erika, ten ma obje ruky leve a same lagi kdyby tam byl schémata tak bych to bral jenže když někdo dá jen přihrávku do běhu a pak střelu a branku sorry ale tohle neni u mě fotbal jako jo beru v potaz že těm kidum co neumí fotbalově přemýšlet se to může líbit ,,,,fotbal má být taktika a ne o mačkání dvou tlačítek .U této hry mám pocit že čím větší lamer tím větší šance že tě porazí a o FUT raději ani nemluvě dáš jsi bronzový tým proti zlatému a je to vyrovnané dáš jsi zlaté hráče proto zlatým hráčům a už rázem pohráváš Citovat
eRik Odesláno Únor 6, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2017 jakoukoliv tvojí taktiku rozcupuje napadání 2 hráči, trojúhelník a vteřinu kolečko... protože je to jen o bránení, a jak bráníš špatně, ty goly dostaneš, jak máš posunutý střed do předu, prohraješ. jak neumíš střílet, prohraješ určitě. Citovat
Cartman182 Odesláno Únor 6, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2017 Já hrál ke konci BETON NA VÁPNĚ protože jinak to bylo jak píše Erik Citovat
eRik Odesláno Únor 6, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2017 já to teď trošku přestavěl na všechno na mojí půlce a jen brejky a světe div se, týpek mě minule přejííížděl celou hru, držení balonu snad 68:32 a co se nestalo? já 3:1 ;) 2 brejky a roh. on mně náhodnej gol, protože jsem to blbě rozehrál u branky Citovat
perrek Odesláno Únor 6, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2017 před 49 minutami, Cartman182 napsal: Já hrál ke konci BETON NA VÁPNĚ protože jinak to bylo jak píše Erik ja to ke konci NEHRÁL VUBEC - protože mě ta hra tak srala, že mě přešla chuť už u úvodní obrazovky Citovat
Cartman182 Odesláno Únor 6, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2017 Ono je to taky tak 2 měsíce možná déle co jsem to hrál Citovat
saman250 Odesláno Únor 6, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2017 Tvl já měl střel 35 ( s toho 4 tyčky a břevno) soupeř měl 6 střel a v nastavení jsem dal na 3 :2 co dodat Citovat
KRM Odesláno Únor 6, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2017 Ja mam jak fifu tak i pesko...fifu od srdce nenavidim,protoze to je parodie na fotbal...uz od 15 ky kupuju.Mice se odrazi hracum na kopacky,myslim,ze tam funguje i to dost casto probirany omezeni nekterych zapasu,kdy vam proste hrajou jak lamy.Hraci v plne sile jeden zapas behaj jako zivot a dalsi v plne sile sotva chodi.Ale nejvic me stve celkove EA..jsou to.zlodeji.Kupoval jsem deluxe s predplacenymi balicky...a neprisel doposud nikdo dobry.A to nepocitam desitky sestavenych sestavenych jedenactek za balicky.Kdyz se jeste pred rokem dali kupovat treba milion coinu za 300 na ruznych servrech,vyuzival jsem toho casto..nekolik milionu utracenych na balickach a nejlepsi hrac tehdy co.mi padl byl snad benzema inform.Takze ea by hru mela davat zdarma,kdyz do toho clovek musi investovat dalsi penize a i tak nic z toho poradne nema.Kolikrat mi prijde,ze ta hra ti to kazi schvalne,aby te donutili zase utratit penize za nove hrace Citovat
eRik Odesláno Únor 7, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2017 Pro retardy jako ty, je tady lék, nedávat jim peníze. Protože fakt jen vemeno koupí nejdražší edici a pak ještě kupuje dál a dál balíčky... Jinak jak psal Perrek a Cartmenez, ta hra prostě přestává lidi bavit, vždyť já to kdysi hrál furt, těšil jsem se, až přijdu domů a dám pět zápasů... Citovat
Cartman182 Odesláno Únor 7, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2017 Ja obcas balicky koupil prino od nich ve hre a padali mi obcas dobri hraci, ale je.fakt ze naposled.v 16 Citovat
Mandaz Odesláno Únor 7, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2017 Jako tato fifa mne prestala bavit nejdriv ze vsech, dokonce uvazuju o jejim prodeji Citovat
CiD Odesláno Únor 7, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2017 Ja ji prodal asi po mesici a vidim ze mi to usetrilo spoustu nervu... Jinak za ten mesic jsem mel problemy presne jak tu pisete.... Mel jsem treba 20 strel na branu a souper 3 a skoncilo to treba 2:2 apod. Koupil jsem radeji PESko a mam klid strejda999 reagoval na 1 Citovat
headhot Odesláno Únor 7, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2017 před 52 minutami, Mandaz napsal: Jako tato fifa mne prestala bavit nejdriv ze vsech, dokonce uvazuju o jejim prodeji muze nekdy hrat,ale hraju ♥♥♥:D Citovat
Patrik Voky Vokoun Odesláno Únor 7, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2017 Mám to podobný, v 10. divizi jsem postoupil s bilancí 3-0-7 a v 7. divizi bez ztráty bodu .. fakt nechápu ten smysl losování týmů .. a za balíčky jsem taky utratil tak 6 stovek a úlovky sotva za 50 tisíc coinu .. takovou chybu už neudělám .. a teďka už mi fifa leží 3 týdnu na polici Citovat
KRM Odesláno Únor 7, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2017 Před hodinou, eRik napsal: Pro retardy jako ty, je tady lék, nedávat jim peníze. Protože fakt jen vemeno koupí nejdražší edici a pak ještě kupuje dál a dál balíčky... Jinak jak psal Perrek a Cartmenez, ta hra prostě přestává lidi bavit, vždyť já to kdysi hrál furt, těšil jsem se, až přijdu domů a dám pět zápasů... Tak za prve...prachy jsem do toho vrazel loni,kdy se coiny dali kupovat za dost levno u ruznych prodejcu.Za druhe...je spoustu her,kde lidi kupuji ruzne edice za ruzne.penize i kvuli blbe plastove hracce.Takze retard tady je.tak max tvuj fotr proto,ze se neustrikl radsi na parez,nez do prvni kozy na.louce,kterou uvidel Citovat
Mandaz Odesláno Únor 7, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2017 před 52 minutami, headhot napsal: muze nekdy hrat,ale hraju ♥♥♥:D To by bylo derby skoro jako san marino x gibraltar nebo plisen x pingpong praga Citovat
Cartman182 Odesláno Únor 9, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2017 Za mě jak jsem psal, pro mě nyl letošní ročník spíše zklamáním ... co si pamatuju u FIFA 16 tak u té jsem vydržel v klidu celý rok, ať už FUT nebo i s přáteli zápasy. FIFA 17? Vyšla někdy v září? ... a nebudu přehánět, když řeknu že v listopadu už jsem ji nehrál, pak jsem jen dokončil v prosinci cestu a pochybuji, že to někdy ještě zapnu Když nemám v zápase 8 střel a z toho 7 tyček, tak mi zase obejde hráč se Zoumem celé hřiště a dá šibenici ze 30 metrů .Nejlepší je v této fifě fakt hrát beton na vápně a jednou nebo dvakrát utéct do breaku a dát fíky a pak to betonovat...jinak je to na sypača Citovat
jirasko Odesláno Únor 16, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 16, 2017 Nevíte někdo jestli se dá vypnout šipka u penalt? Když hraji se synem a sedíme vedle sebe, tak ten druhý samozřejmě vidí kam to kopeš. To fakt nějaký blb u EA nedomyslel. Vím, že u online hraní ta šipka za nějaký čas zmizí a objeví se jen občas. Když hrajeme proti sobě tak zatím svítí pořád. Fakt tupci, to EA. To aby ten co chytá měl zavřené oči... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.