Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Názor na Windows 10


Grymaz

Otázka

Zdravím,chtěl jsem se zeptat na váš názor na Windows 10. Nyní mám Windows 8.1 a přemýšlím, jestli ho mám přeinstalovat na Windows 10 nebo si radši nechat Windows 8.1? Samozřejmě jde hlavně o to, jestli mi pak na Win 10 vše půjde (programy,tiskárna atd.) Sice se mi moc nechce zase všechno zálohovat, pač toho mám opravdu hodně, ale pokud tady bude více názorů, že Windows 10 je lepší a vyplatí se tak si tu několikahodinovou práci se zálohováním udělám. Děkuji všem za názory a rady:bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Čau, za mě osobně 10 ano. Osmičky jsem používal jen chvilku a hrůza. Desítky jedu už rok od vydání. Ani jeden problém jsem nezaznamenal. Tiskárnu nemám,tak nevím,ale s programy nebo HW co mám já uvnitř,tak fakt vše ok. Pokud máš nabídku na instal zdarma, tak jdi do desítek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak osobně mám naprosto opačný názor než strejda. Mám cca rok a něco starý noťas a po nainstalování woken10 mi nešlo skoro nic. Samotný noťas nabíhal skoro půl hodiny, lagovala mi i blbá myš, nešla mi tiskárny se skenerem a football manager se mi pro jistotu ani nedopustil.

Zkus a uvidíš, snad ti pak půjdou odinstalovat;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já na PC nehraju. Teď jsem stahl pár F2P kravin ze steamu a bez problému. Přes Win Store taky fšechny hry ok. Jinak já instaloval na PC které je staré cca 6let. A fakt bez problému. Ovladače jsem nechal nainstalovat skrze Win a nestahoval jsem přes stránky výrobců.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já mám už 3 měsíce doma W10 a v práci asi měsíc na NTB. Na obojím v pohodě, instalace bez problémů, přecházel jsem z W7 u obou a spokojenost, všechno funguje výborně, vše zůstalo. Možnosti sdílení jsou moc dobré, od W7 jsem vše vynechal a s W10 spokojenost. V práci na PC nehraju, doma ano a vše funguje dobře, dokonce možná GTA (originál) padá méně, než na W7. Jediné s čím jsem měl za tu dobu používání problém bylo, že mi 2x nešel vypnout PC .. pořád jen Vypínání ... (vypínám a zapínám každý den asi 3x) tak si to spočítej za 3 měsíce. Jinak boot na plochu trvá asi 3s s SSD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Po přechodu na W10 z W7 se mi z nějakého důvodu místo 64 bit ovladačů grafiky nainstalovaly 32 bit ovladače, dělalo to bordel chvílu, stačilo odinstalovat a nainstalovat nové, no chvilková oprava, pokud využíváš Onedrive a máš ještě větší prostor zdarma a ještě k tomu lumii(ano je nás málo :D ) tak je tam automatická synchronizace onedrive a tím i do PC. Jediný problém, který stále přetrvává je zamrznutí spodní lišty, stalo se mi to asi 5x za půl roku. Jestli máš ale staré střeva, určitě nepřecházej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No tak ted teda nevim,ale dalo se cekat,ze nekomu bude win 10 vyhovovat a nekomu ne. Nejhorsi je,ze mam v pc spoustu fotek,filmu,her a programu a zalohovanim stravim pul dne. Ale update na win 10 mi to teda do konce cervence nabizi zdarma. Kazdopadne mam ntb Lenovo a tam staci stistknout jedno tlacitko a ntb bude v tovarnim nastaveni takze s win 8,tak to by snad nebyl problem kdyby se mi win 10 nelibil nebo mi programy,tiskarny atd.nesly. Ted jde o to,jestli stravit pul dne zalohovanim a pak byt nastvany,ze win 10 nepujde optimalne nebo naopak byt rad,ze win 10 je super a ze ten cas zalohovani stal za to :-)

Samozrejme dekuji vsem v teto diskuzi za nazor a rady.

///EDIT: V jiné diskuzi jsem se dočetl, že když budu dělat Upgrade na Win 10 tak se mi z HDD nic nesmaže (filmy,hry,programy atd.) je to pravda? Pač by mě to ušetřilo spoustu času když nebudu muset nic zálohovat. Já právě myslel, že se všechno z HDD smaže a smažou se i všechny nainstalované programy atd.

Upraveno uživatelem drak3go
Používej tlačítko "EDIT"
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Samozřejmě upgrade znamená, že ti všechno zůstane, jen systém budeš mít Win10. Dokonce v PC zůstane i složka myslím - Windows.OLD ... jinak záloha se vždy doporučuje, nikdy nevíš, co se může stát. Já osobně jsem na 1 PC a 1 NTB naprosto bez problémů, upgradoval .. u druhého staršího NTB mi ke konci upgradu vyskočila chyba a vše se vrátilo zpět na Win 7 bez ztráty dat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu