krasik Odesláno Červenec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 Zdravim chtel bych se zeptat je ve hre Resistance: Burning Skies udelat trofej Incite 😉 mam odehrat jedno kolo v multiplayeru a nejde se mi pripojit (vzdycky me to odkaze na store kde mi to napise ze to tam neni) je mozny ze mi to nefunguje protoze nejsem v CZ ale na Kypru? Nekde jsem cetl ze na to musim mit dobrou wifi a NAT? Nebo je to tim ze je multiplayer placenej a uz to nejde koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 Tahle hra vyžaduje online pass. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krasik Odesláno Červenec 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 Kolik stoji? Protoze me to ukazuje ze na store se uz neprodava je to posledni trofej co potrebuji na platinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 Teď jsem se díval. Ve store je za 269kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krasik Odesláno Červenec 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 Hm tak hraje stoji na store 399 a MP 269? A to je to 4roky stara hra s platinou se muzu rozloucit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 (upraveno) Když koupíš hru, tak pass je v ceně. Jsou to svině. Třeba EA u svých her pass zrušil. Upraveno Červenec 9, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krasik Odesláno Červenec 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 Tak ja ji mam pujcenou od kamarada a nechce se mi ji kupovat kdyz ji mam dohranou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 Kvůli jednomu kolu v mp je to škoda peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krasik Odesláno Červenec 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 Jako kamarad rikal ze zadnej kod nepouzival tak doufam ze bude v obalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 Kód má datum expirace. Podívej se na datum jestli už nevypršel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krasik Odesláno Červenec 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 Tak kod byl platnej :-) ted jeste sehnat 3 spoluhrace protoze uz to asi nikdo nehraje :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krasik Odesláno Červenec 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 Zdravim potreboval bych sehnat 3 hrace na jednu hru v MP :-) rad bych udelal trofej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 Zkus to raději v sekci Vita her;) Anebo ještě lépe ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 16, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2018 Téma sloučeno s druhým, prakticky totožným tématem od stejného autora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.