Moderators Martinoslav Odesláno Září 9, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2016 Nejdriv si o projektorech neco nastuduj, je jich vicero druhu. Od DLP po laserove. S technologii se pochopitelne meni i cena smerem k vyssimu cislu. Nejde o co nejvyssi svitivost nebo kontrast, ale o kvalitu vyrobku komplexne a kazda technologie ma svoje pro a proti. Podle tady zverejnenych obrazku se neorientuj, ty jsou jen pro ilustraci obrazu ve dne a v noci. Pro projektor zkratka musis mit doma odpovidajici podminky, to bude platit vzdycky. Pokud se v problematice ani trochu neorientujes, doporucuju vyber a predevsim pak montaz a nastaveni sverit nekomu, kdo v tom ma praxi. Neni to uplne plug&play. trotlos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapella Odesláno Září 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2016 Ja jsem měl taky zkušenost nulovou původně jsem chtěl optomu ale nakonec me chlapík doporučil ten epson.je pár fór o projektorech dá se tam leccos vyčíst podle toho jsem si upravil místnost sám nainstaloval a spokojenost.Ale platí a myslím že pořád bude že projektor prostě potřebuje tmu a kdo to nedokáže akceptovat asi nemá smysl aby se projektorem zatěžoval Pro štouraly je to foceny jako testovací projekce bez jakehokoli nastavení a mobilem co ma foták na pikaču.... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.