hok001 Odesláno Červenec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2016 Zdravím konzoláři mam veliký problem se svým PS 3. Napojil jsem ho na novou tv a pořád ho nemohu rozjet nevím jak nato.zkousel jsem napojit i x box 360 a ten slape bez problému.a na stare tv mi ps3 slape bez problemu. Za jaké koliv rady budu rád Diik Hok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2016 ahoj, zkus podržet startovací tlačítko na ps3 pár vteřin, dokud konzole nepípne. Tím se vrátí do továrního nastavení/resetuje obrazové nastavení a měla by se rozjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hok001 Odesláno Červenec 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2016 ahoj děkuji za radu ale toto jsem jsi uz našel na internetu a kdyz jsem to udelal tak se mne to zeptalo zda chci pripojit konzoli pomoci HDMI a když dam ano tak mi konzole svítí ale obraz ani zvuk nikde.Pokud ale dam za volbu ne tak jde slyset zvuk ale obraz se mi neukazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2016 zkus ještě jiný hdmi kabel, případně jiný hdmi vstup na tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hok001 Odesláno Červenec 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2016 zkoušel jsem 3x hdmi a taky všechny 3 vstupy a nic. Ale jakmile tam pichnu x box 360 tak vše jede hned abez problémů :-) koupil jsem jsi GTA 5 a Wath DOGS at muzu valit po netu a nemůůůůůůůůůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 14, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2016 Zkus připojit konzoli AV kabelama co k ní byly a ne HDMI. Pravděpodobně to vypadá na to, že odešel konektor. Pokud to přes kabely pojede je to jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2016 Jak je to stará televize? Nevím to jistě ale starší TV neměly na vstupu HDMI ochranu HDCP. Proto nemáš žádný obraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hok001 Odesláno Červenec 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2016 (upraveno) Zkus připojit konzoli AV kabelama co k ní byly a ne HDMI. Pravděpodobně to vypadá na to, že odešel konektor. Pokud to přes kabely pojede je to jasný ps3 mi jede do reconvery mode se dostanu ale dal ne tady mas odkaz na televizi co jsem jsi koupil a na ktere mi to nejde http://www.comfor.cz/philips-47-3d-led-tv-47pfl5008k-fhd-dvb-tcs-smart Upraveno Červenec 14, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 14, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2016 Televize není na tolik stará aby byl problém s nefunkčním HDMI vlivem HDCP to už měl kdysi před asi 7mi rokama i můj monitor. Nicméně zkus opět obnovit konzoli do stavu nové a vyber (resp. tahle možnost by měla být automaticky) připojení obrazu přes AV a ne přes HDMI. Pokud by obraz běžel bude problém s konzolí a pravděpodobně na výstupu HDMI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hok001 Odesláno Červenec 15, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2016 Děkuji ti Saixxi za tvou radu budu muset tedy koupit bananky a nebo ten scart do ps3 a pak to pomoci toho nastavit na HDMI?jinak konzole mi na stare tv bezi uplně v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2016 A na té staré to šlo také přes HDMI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hok001 Odesláno Červenec 15, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2016 ano na stare tv mi ps3 jede bez chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2016 V tom případě nebude pravděpodobně problém u PS3. Jiný zařízení přes HDMI funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červenec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2016 Jde tam nastavit rozliseni? Mne u starsi TV nejak "umrelo" 1080p, ale 720p jede v pohode...Zkus u toho HDMI nastavit nizsi rozliseni (jestli to jde). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.