eskimo Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 Aká je podla vas pravdepodobnost BRICKNUTIA?Podla mna toho tak vela neprinasa (az na to nacitavanie UMDcka) aby som musel prejst z Devhooku na 1,5. Riziko bricknutia pri flashovaní je podla mna vacsie ako prinosy, ale uvidim, a vidim aj to ze viaceri z vas uz maju 2.71 SE-B_ taky se měl z toho bobky, ale všechno sem si důkladně přečet(readme, diskuze atd., i video z instalace na youtube sem viděl) a šel jsem do toho.....nelituju, je to fakt rychlejší než emulovanej fw přes devhook.....je to znát hlavně v net browseru btw. já když sem kopíroval medal of honor so složky iso, tak sem hned pařil, žadnej restart.....divný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 Jo já měl taky kaštany v kalhotech. 2x jsem to dával na 2,71 SE-B a jednou zpátky na 1,50. Jinak to jede nádherně. Hlavně žádny devhook a podobně a pěkně všechno v jednom fw. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 takže mi budou fungovat 1.50 aplikace a iso,cso hry na jednom firmwaru? a jak je to s hrama s příponou .dax? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 takže mi budou fungovat 1.50 aplikace a iso,cso hry na jednom firmwaru? a jak je to s hrama s příponou .dax?Hry s priponou .dax spustis cez DAXZISO Loader 0.62 a vsetk co ti islo na FW 1.5 poberzi aj tu. Len neodporucam pouzivat X-Flash a PSPset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 to vypadá dobře :) jaký je riziko bricku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 to vypadá dobře :) jaký je riziko bricku?Take ako ze pri narodeni zacnes hovorit velku nasobilku. :mrgreen: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 a jak je to s hrama s příponou .dax?Prej bude v Cčku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 to vypadá dobře :) jaký je riziko bricku?Take ako ze pri narodeni zacnes hovorit velku nasobilku. :mrgreen: tak moc dík. Vypadá to, že se do toho pustím :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 Haha nemusíte mít všichni strach z bricknutí riziko je minimálni pokud vám nerupne v bedně a nevypnete psp, nebo pokud vám do něj neudeří blesk.. Stačí si přečíst reradme a diskuze řekl bych že vetšina majitelů už přešla.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 Aká je podla vas pravdepodobnost BRICKNUTIA?Podla mna toho tak vela neprinasa (az na to nacitavanie UMDcka) aby som musel prejst z Devhooku na 1,5. Riziko bricknutia pri flashovaní je podla mna vacsie ako prinosy, ale uvidim, a vidim aj to ze viaceri z vas uz maju 2.71 SE-B_ kdyz se kouknes na 3. prispevek v tomto topicu tak se dozvis jakou jsem mel vcera uspesnost :D mam PSP 1000 čili japonske psp, potvrzovací tlacitko= O misto US,EU Krizek X Upgrade na 2.0 pak na 2.71 pak zjisteni ze takto to nepujde dat na SE-B downgrade na 1.5 hop na 2.71SE-B zjisteni KOLECKO misto KRIZKU downgrade na 1.5 upgrade na 2.71SE-B...vzpominka na navod "kua ja jsem *****" downgrade na 1.5 upgrade na 2.71SE-B (navod vyfocen a oscreenovan) zjisteni zapomnel jsem zase KOLECKO misto KRIZKU downgrade na 1.5 a konecne posledni reflash na 2.71SE-B...navod sepsan obrazky upraveny.. = 9 flashu pameti Pokud dobre pocitam SE-B jsem nahral 4x, protoze kdyz jsem v tom 2.71SE-B zmenil xflashem O za X tak mi to vzdy hodilo modrou obrazovku s chybou kontaktujte sony vase psp je v kyblu. :lol: fakt už jsem mel bobky, ze to nevyrzi, a ze to pri dalsim reflashi zhasne a konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 je to pohodicka vsetko fic,treba si to nastavit v recovery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 no jo 2.71 SE ale ja mam rad svuj 1.50 ( http://zdoom.ic.cz/kg150.rar ) a to se z 2.71 neda ... sem se na ty soubory koukal a sou nějak "šifrovany" jo a ještě tam mam kompletně změněny zvuky ... (myslim při pohybu v menu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 to som ani nevedel ze sa da cely jazyk urobit v 1.50 ?? :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 to je změněna angličtina :) sem neměl co dělat tak sem se aspoň takhle zabavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 to je změněna angličtina :) sem neměl co dělat tak sem se aspoň takhle zabavilwow, coz to jo, jen jsme nikdy nevideli, ze by bylo prelozeno uplne vsechno...Ja videl maximalne prelozeny hlavni menu XMB ale ty mas i texty proste vse :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 jo no :) jen škoda že neslyšite ty zvuky v menu ještě :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 A dáš tyhle uprvané soubory někdy ke stažení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 to nevim, nejspiš ne protože sem to flashoval přez PSP FILER no a to neni zrovna moc dobry :) ještě by se něco stalo a pak by to bylo na mě :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 4kgsws: to tak sou fakt mrtě úpravy.....chválim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 4kgsws: to tak sou fakt mrtě úpravy.....chválimNaozaj pekne upravy ale mne sa nepaci ten FONT. :wink: :( :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 no jo mě se pravě ten font libi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 4kgsws: to tak sou fakt mrtě úpravy.....chválimNaozaj pekne upravy ale mne sa nepaci ten FONT. :wink: :( :? Mě se taky ten font moc nelíbí. Kdyby tam byl původní, tak si myslím, že to vypadá pěkněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejwlis Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 muzu ty insalacní programy po instalaci 2.71 b z karty smazat. Mozná vypadam jako blb je projistotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 muzu ty insalacní programy po instalaci 2.71 b z karty smazat. Mozná vypadam jako blb je projistotu.jo treba si tu kartu naformatuj to je jedno..uz je nebudes potrebovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 ale fakt te musim pochvalit dost slusny!! pekne voe...ale sak 9 reflashu to uz si fakt musel nafotit toho chudacka psp! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts