Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 Masakr sakra dej návod jak takhle 1.5 upravit! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 9 reflashu to uz si fakt musel nafotit toho chudacka psp! :Dtak precejenom flash pamet by mela neco vydrzet, takze by ji to nemelo vyvest z miry, ale i tak jsem se docela bal :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 Masakr sakra dej návod jak takhle 1.5 upravit!:) no je to celkem složity :) napřed musite ziskat soubory z flash0 (nebo stahnout z netu) a sou tady: flash0:/vsh/resource a tou to ty *.rco ... no ty texty sou tam uloženy v kodovani UNICODE takže když je budete normalně hledat nemate šanci ... a taky ty soubory musite otevřit v binarnim editoru jinak to mužete uložit špatně ... a pak to stači jen flashnout zpatky do flash0 ..... takže radši to nedělejte :) ale viděl sem na netu už něco takovyho nevim co to dokaže ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 Masakr sakra dej návod jak takhle 1.5 upravit!:) no je to celkem složity :) napřed musite ziskat soubory z flash0 (nebo stahnout z netu) a sou tady: flash0:/vsh/resource a tou to ty *.rco ... no ty texty sou tam uloženy v kodovani UNICODE takže když je budete normalně hledat nemate šanci ... a taky ty soubory musite otevřit v binarnim editoru jinak to mužete uložit špatně ... a pak to stači jen flashnout zpatky do flash0 ..... takže radši to nedělejte :) ale viděl sem na netu už něco takovyho nevim co to dokaže ... v textaku to jde taky upravit...akorat je to neprehledny, nemuzes nam hodit ty tvoje *.rco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Říjen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2006 to nevim , možna bych to neměl dělat protože je to "majetek SONY" :P no a ještě taky ani nemate čim to naflashovat ... a kdyby jo tak se muže něco stat a bude to na mě :P a taky nevim ktery vševhny sem už měnil a nechce se mě kopirovat z flash0 na kartu mam na to dost blbej program ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 kgsws nebud po**ra a nauc je to.... :) a nemusis sa bat..nikdo ta tu neobvini z bricku ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 mozno OT, ale chcelo by to upravit české a slovenské znaky vo webbrowseri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 mozno OT, ale chcelo by to upravit české a slovenské znaky vo webbrowseri. JJ s tim plně souhlasim.. Stačilo by v browseru akurát zmenit font.. Tak pokud je tady nejakej šikovnej programátor??:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraudik Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 chci se vas zeptat,vyplati se upgradovat na 2.71 se b,je to nutnost,nebo proste jen takovy mensi vylepseni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 vyplati se to !!! muzes mit isa v game a spouset je od tam..je to super fw dneska ho mam instalnutej prvni den a fakt super...proste 2.71 se zabudovanym devhookem :D a moznost bootovani ze zacatku jak u windousu :D proste super fw s mnoho vecmi !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 hoši vypadá to pěkně ale já radši zůstanu u starého dobrého fw 1.5 a devhooku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 Nechapu proč, ale klidne zustan tam kde jsi..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 bo se bojím ale pomalinku začínám o tom přemýšlet bo se mi to líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 jezisi na tom nic neni..ty delas jako by to psp mels briknout...ses blazen :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 Tak už to mám taky, díky! :). Je to fakt paráda, všechny hry na jednom místě, žádnej restart když si chci zahrát z UMD... A hlavně všechno za 5 minut, ani jsem nestihl dopálit válec :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 takže to je save jo žádný brick jo?hoši do toho asi idu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 to je parada jak mas vsechno pohromade....BYE DEVHOOK !!! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 takže to je save jo žádný brick jo?hoši do toho asi idu Myslím, že budu souhlasit se shadow.wizard, ten to napsal fakt výstižně - pravděpodobnost bricku je asi taková, jako kdybys po narození začal mumlat velkou násobilku :D. Jak říkám, všechno rychlý a bez jedinýho problému - instalace SE-A asi 2 minutky, update na SE-B asi 10 vteřin :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 kolko ludi uz ma tu B" ? a ak ano funguju vam tie hry bez UMD ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 b je 100krat lepsi oumajgat..nemusis to hazet do skoly game150 :D ale je to good ten fw..tedka mam bohuzel 32kartu a davam si tam akorat dem ...loco roco halowen motopg atd...kdybych tam mel mit devhooka tak se mi to tam nevleze ale takle kdyz to ma zabudovanej devhook tak to parim =)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 prhlasu se k B.a je to supr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 bude c za chvilu stejne =))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 kolko ludi uz ma tu B" ? a ak ano funguju vam tie hry bez UMD ?No já to tam narval a nicmoc se nespustí, třeba takovej killzone jde, ale ostatní nic moc a abych to pořád přepínal je uplně na nic...Takže je to k ničemu... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 jde takhle upravene psp vratit zase zpet na 1.50 - tak jak jsem ho mel predtim ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 jo a jeste otazecka , mam zmeneny startovaci sound na psp a font , zustane to tak jak to mam nebo tam budou zase ty originalni zvuky a fonty ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts