myschoo Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 osmen: ano da sa je to v ReadMe ! osmen: nezostane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 originalni ..ale klidne si to pres xlasha zmen pak..pak budes mit fw 271 kterej umi VSECHNY homebrew a isa jak na 1.5 + tam budes mit gameboty,coldbotyfonty atd :D to je super ..jeste sem se dotoho nepustil..myslite ze to je rizikovy delat na tomto custom fw (pouzivat) xflasha zmenit gameboota ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 jj...nedoporučuje se to, ale myslim, že pro tyhle 2.71 SE je special uFlash(nebo tak nějak) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 hm tak to me docal mrzi mam to ted docala pekny a nechtel bych o to prijit ... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 hm tak to me docal mrzi mam to ted docala pekny a nechtel bych o to prijit ... :( Tak si nech klidně 1.5-ku. Já si s těmahle featurkama nehrál (gameboot, fonty atd...) takže mě to nijak nevadí, custom FW jsem si dal hlavně pro to, že se nemusí už žádná hra spouštět přes DH (teda zatím žádná, kterou hraju), je to všechno pohromadě a nemusím restartovat PSP když si chci zahrát hru z UMD. Záleží to na Tobě, jestli Ti nevadí spouštět DH a chceš mít svoje fonty, tak bych si klidně nechal 1.5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 ted jsem to delal bratrovi a kdyz spustim v menu game /memory stick tak se to sekne ... nic ve slozce neni .. a umd mam vyndany cim to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 A dával jsi hry tam, kam patří? ISO hry se dávají stejně jako u 1.5 do adresáře ISO v rootu karty, jinak Homebrew sem tam dal zatím jen Doom PSP (kxploit verzi) a dal jsem ji do adreesáře PSP/GAME150 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 Pre tych co este nevedia tak vysla nova revizia 2.71 SE ktora uz nepotrebuje UMDcka Custom Firmware Revision B2 2.71 SE For PSP released! SoftwareDon't get this confused with 2.71 SE-B, this is an experimental updated version. From the ReadMe file, changes include: Changes: - Fixed the problem of crashing if the iSO folder didn't exist - Added experimental no UMD mode. By default it is disabled. New configurations: - Use NO-UMD. It will enable the NO-UMD mode, whose compatibility is currently unknown, and probably less compatible than UMD mode. This is the main reason to release this quick update, to know more or less the compatibility of this no-umd mode. - Use isofs driver also in UMD-inserted mode (in advanced). You probably don't have to touch this, it's mainly done for myself. If you do it, you may decrease the compatibility of UMD mode. ZDROJ: planetpsp.org je tam i download Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 jo a jeste neco vymazal jsem slozku recovery z GAME vadi to nejak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 Tak ,díky myschoo jsem dalším uživatelem FW 2.71 SE-B ;) diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 jo a jeste neco vymazal jsem slozku recovery z GAME vadi to nejak? Ee, to nemá vliv, já ji tam hlavně ani nedával, to je snad jen na obnovu FW při komplikacích. Ze složky GAME jsem smazal všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 ale ona se tam myslim vytvori sama ne? ted jsem rozjel demo loco roco a mam ve slozce iso v rootu demo wipeoutu (az po tom co sem je tam dal se me to v tom GAME neseklo) ale ty weipeoty se vubec ani nezobrazi :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 Já tam žádnou složku recovery nemám, ani se mi tam nevytvořila sama. Jo mi došlo, že se ti to sekalo právě kvůli tomu, že tam nebyla složka ISO, teď mě to trklo teprve. A ty Wipeouty máš v ISO nebo CSO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 v iso, uz jsem to smazal a dal jsem ta demo killzone to sem tam zobrazi v poho ale po gamebootu to hodi chybu "game could be started" ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 a dela to i u fired up -rip verze na 32 mb kartu .. :( edit: v pohode uz sem to vychytal jede tam demo RR2, i plny F1 s moji gigabajtovou kartou takze by to melo byt v poho ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 chlapi tak jste mě přemluvily:D a mám to taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 jak sem to tam dal brachovi tak se me to zacalo libit ale nechci ztratit ty spousteci zvuky a font :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 Pre tych co este nevedia tak vysla nova revizia 2.71 SE ktora uz nepotrebuje UMDcka Custom Firmware Revision B2 2.71 SE For PSP released! SoftwareDon't get this confused with 2.71 SE-B, this is an experimental updated version. From the ReadMe file, changes include: Changes: - Fixed the problem of crashing if the iSO folder didn't exist - Added experimental no UMD mode. By default it is disabled. New configurations: - Use NO-UMD. It will enable the NO-UMD mode, whose compatibility is currently unknown, and probably less compatible than UMD mode. This is the main reason to release this quick update, to know more or less the compatibility of this no-umd mode. - Use isofs driver also in UMD-inserted mode (in advanced). You probably don't have to touch this, it's mainly done for myself. If you do it, you may decrease the compatibility of UMD mode. ZDROJ: planetpsp.org je tam i download uz to nekdo zkousel?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 ROFL :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 to neni nova verze jen vylepseni ,,B,, nova verze bude ,,C,, :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 hm tak ja to updatnu pak reknu .. jinak uz jsem si to udelal taky a je to good! ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 taky si myslim =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 myslim, ze menit font v xflash nebude problem, a kdyz se neco po**** tak pouzijes recovery a shodis to na 1.5 a zase upgradujes na se-b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 No je to opravdu super už jsem to taky updatoval na 2.71 se, ale štve mě že musim zase aktivovat ty flashe a wma. Nebo to snad jde udělat bez připojení? Jo a dá se nějak v tom custom firmwaru změnit to taktování nebo to musim nastavit přes devhook? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 Už se nemůžu dočkat na FW:2.71 SE-C a pak na FW:3.0,ale FW:3.0 asik jako SE nevyjde co? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts