Georgeos Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 No je to opravdu super už jsem to taky updatoval na 2.71 se, ale štve mě že musim zase aktivovat ty flashe a wma. Nebo to snad jde udělat bez připojení? Jo a dá se nějak v tom custom firmwaru změnit to taktování nebo to musim nastavit přes devhook?Teď do toho vyšel moduke kterej ti to přetaktuje jen na hry, al nedá se to vypnout, takže mi to přijde k ničemu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 a taktiez vysiel enabler ktory vam aktivuje flash aj wma bez wifi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 Zkoušel jste to někdo a funguje to i na ten 2.71se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 vsak sme v threade 2.71 SE takze je to na 2.71 SE ... ja sam som to neskusal lebo mam doma wifi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 lol co stim ma spolecnyho wifi ? :D:D:DD:D::DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 No že to aktivoval normálně přes internet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 lol co stim ma spolecnyho wifi ? :D:D:DD:D::DDnespis, ze se nekdo ptal jestli znova musi flash a wma aktivovat pres wifi..odpoved je ano, a myschoo rikal, ze nejaky enabler, ktery to dokaze aktivovat bez wifi-to je dobry pro lidi, ktery treba doma wifi nemaj vis co ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 no co asi, vsak ked je to flash a wma enabler.ale ja mam wifi tak som ho nepouzil...chapes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 hooray tak jsem taky uživatel 2.71 SE-B, ten postup byl prostej jako bulharská striptérka. Každopádně díky Dutchovi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aGr Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 no co asi, vsak ked je to flash a wma enabler.ale ja mam wifi tak som ho nepouzil...chapes? Hm a slo to ok? Rika se, ze nikde nemas ukazovat svoji MAC adresu ve spojitosti s homebrew, ze ti to pak SONY jebnou! Ale pripojit se na jejich server napisem "muj fw je 2.71 SE" muzes? Trosku divny... Ja bych to neriskoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 Taky jsem to takhle udělal, šlo to ok, s MAC adresou nevím-ale když o tom teď mluvíš, tak třeba jenom uživateli se to zobrazuje jako SE-B, na sony serveru to maj třeba jako obyč 2.71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 prave jsem prisel na to proc se nekdy u nekoho zasekava PSP kdyz najedete do GAME...nebo proc se neobjevuje nic, ackoliv psp/game150 je plny hombrews... Odpoved-nevim :D ale problem byl vyresen tim, ze se do slozky PSP pridala slozka GAME271 a lozka GAME tzn. ze ve slozce PSP musite mit vzdy vytvorene slozky GAME, GAME150, GAME271, ale to jeste nestaci PSP se stale zasekava nebo neni zadna hra zobrazena...Musite jeste na rootu vytvorit slozku ISO...a ted by vam melo fungovat vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 j taky se me to tak vyresilo ... muzete nekdo hodit link na tu novou verzi ? ten link co sem nekdo daval vcera je jen pro registrovany a me se nechce zase registrovat :( ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 no co asi, vsak ked je to flash a wma enabler.ale ja mam wifi tak som ho nepouzil...chapes? Hm a slo to ok? Rika se, ze nikde nemas ukazovat svoji MAC adresu ve spojitosti s homebrew, ze ti to pak SONY jebnou! Ale pripojit se na jejich server napisem "muj fw je 2.71 SE" muzes? Trosku divny... Ja bych to neriskoval To je podle mně blbost, přece nebudou kontrolovat každýho, kdo se na jejich server připojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 prave jsem prisel na to proc se nekdy u nekoho zasekava PSP kdyz najedete do GAME...nebo proc se neobjevuje nic, ackoliv psp/game150 je plny hombrews...Odpoved-nevim :D ale problem byl vyresen tim, ze se do slozky PSP pridala slozka GAME271 a lozka GAME tzn. ze ve slozce PSP musite mit vzdy vytvorene slozky GAME, GAME150, GAME271, ale to jeste nestaci PSP se stale zasekava nebo neni zadna hra zobrazena...Musite jeste na rootu vytvorit slozku ISO...a ted by vam melo fungovat vse blbost... to je podla nastaveni v recovery... ak si si nic nemenil tak deafaultne je GAME pre 2.71 veci a GAME150 pre 1.50 veci... ja to mam opacne GAME a GAME271 ... s toho vyplyva ze tam nemusis mat tri ale iba dva podla tvojich nastaveni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 Tak jsem právě nainstaloval 2.71 SE-B, ale co GTA LCS?? Funguje Vám?? Mně se nedaří rozjet, přičemž UMD Emulator není vidět. Díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 no co asi, vsak ked je to flash a wma enabler.ale ja mam wifi tak som ho nepouzil...chapes? Hm a slo to ok? Rika se, ze nikde nemas ukazovat svoji MAC adresu ve spojitosti s homebrew, ze ti to pak SONY jebnou! Ale pripojit se na jejich server napisem "muj fw je 2.71 SE" muzes? Trosku divny... Ja bych to neriskoval snad nie :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 Lidi mám problém. Moc bych chtěl spustit tuhle HOMEBREW hru na 2.71SE-B http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006050011 Údajně by to na tom mělo jet bez problémů. Zkoušel jsem snad úplně všechno, dát hru do GAME150 jak Kxploit tak i no-Kxploit. To samý jsem zkoušel i v GAME271 (kxploit by tam stejně fungovat asi neměl, ale kdo neriskuje nevyhraje). Jedinou věc, kterou jsem nezkoušel, tak HEN-C. Prosím zkuste ji někdo stáhnout a zkusit, jestli funguje. Díky. PS:ještě popis - gameboot proběhne bez problémů, potom začne klasicky načítat z karty, ale po chvilce kontrolka zůstane jen svítit a PSP se vypne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 ze by chybna aplikace?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 Hm to bych neřekl. Na fóru qj.net to lidem funguje, někdo se tam taky ptal na 2.71SE-B, ale potom to nějak rozchodil a já nevím jak, to už tam nepsal. Já bych se tam klidně zeptal, jenomže moje eng je na dost pofidérní úrovni :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 aha no tak to potom nevim ... ale brachovi toto vlastne delal devhook a vyresilo se to tim ze zmenil adresar do kteryho to dal .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 zkus si pres devhook naemulovat fw 1.5..nekam do topicu pro devook na fw 2.71 jsem hazel slozku DH i s fw 1.5 si ji kdyztak stahni jestli to najdes ma to asi 50mega..nebo nekde na qj.net se taky nechaly stahnout fw uz upraveny do fw 1.5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 a skusal si dat do zlozky GAME ???????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 Přátelé, prosím, co ot GTA???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 a skusal si dat do zlozky GAME ???????????? Nooo... to jsem nezkoušel, beztak je stejně nastavená na HB pro 2.71 ne? Takže by to podle mě dopadlo stejně. Ale zkusim to, dík. Dutch: taky zkusím ten DH, pokud nic nezabere :). Ještě zkouším starší verzy hry, tak uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts