Guest rosi Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 me to slo hned napoprví v pohode podle toho navodu kterej udelal Dutch mimochodem je fakt dobre udelanej tojde jako po masle :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 cau vše jsem udelal podle navodu, dostal sem se až k SE-A ale kdyš chci upgradovat na SE-B tak mi to napíše že to de jen z firmwaru 1.5 už sem to zkoušel 4x celý od znova ale stejně to nejde... protoze nespoustis update se-a na se-b ale upgrade na 2.71se-a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SackX Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 ...Heh kde prosimvás seženu návod a download updatu z 2.71SE-B na 2.71SE-B3 ? (případně dělal sem jen to co je na začítku tohodle topicu) Dík ...A dá se pod 2.71SE-X používat Region Swapper? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 15, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 ...Heh kde prosimvás seženu návod a download updatu z 2.71SE-B na 2.71SE-B3 ? (případně dělal sem jen to co je na začítku tohodle topicu) Dík...A dá se pod 2.71SE-X používat Region Swapper? neda, psal jsem to hned nekde na prvni strance, ze jsem kvuli tomu 3x musel do recovery a preflashovat cely PSP, pokud chces kolecko za krizek musis si to zmenit uz ve fw 1.5 a pak az upgrade na 2.71SE-x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 ted sem zrusil eboot automaticky nacitani umd mechaniky a ejhle : nejede mi mechanika VUBEC DO PIC* nevite nekdo o co de ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 zrusil si eboot automaticke nacitanie mechaniky? o_O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 zrusil si eboot automaticke nacitanie mechaniky? o_Ojj to sem taky něják nepobral.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 jo zrusil a ted mi nejede vubec mechanika :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davo Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 Parada :))) PSP downgradovano a opet upgradovano na verzi 2.71 SE-B ale ty nervi :)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 Gratuluju, vítej ve světě Dark_Alexe! :) Já se taky při downgradu docela nervoval, dělal jsem to asi po měsíci, co jsem měl PSP :D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KARySTAL Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 jako ja mel bobky jak svina pac kdyz sem poprve downgradoval tak sem to bricknul a po druhe uz se mi to povedlo a ted uz mam za sebou dve uspesne modifikace na 2.71 SE-B je to cool fw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 jo zrusil a ted mi nejede vubec mechanika :( pokud sem pochopil tak je to jenom softwarova zalezitost ne?skus preinstalovat FW treba se neak umoudri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 kaslu na to dal sem tam b3 fw ten 2,71 b"" a jede to bez umd mechaniky...takze sem odmontoval s psp mechaniku a mam psp lechci :D je to parada ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 heh dobry ale vsechny hry pres se-b nejdou spustit takze budes nekdy potrebovat devhook (treba na socoma) . a ten chce - potrebuje UMD ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 mam jen 2 hry=) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 lol odmontoval UMD mechaniku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 heh, taky jsem se zasmál......odmontovat umd mechaniku - to sou dneska nápady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 15, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 :lol: odmontoval mechaniku :lol::lol::lol::lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 co je na tom ...aspon to umim a ne jak vy ste posrani a bojitese :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 Hele ja uz sundaval displey!:-D protze mi upadlopsp a prestal sviti:-DA zaruku neuznali:-(A nakonec byl jen trochu hnutej ale vsede ok:-)a wifi taky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 lol no tak to je ajsny ze zaruku neuznaji :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 Zkus to vyfotit to PSP bez UMD mechaniky. Jinak proč jsi nezkusil down na 1.5 a upgrade na 2.71 SE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 bavi me si s psp hrat :) nemam zaruku uz dlouho tak je mi to putna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 bavi me si s psp hrat :) nemam zaruku uz dlouho tak je mi to putna Tak to ti přeji příjemnou zábavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2006 bavi me si s psp hrat :) nemam zaruku uz dlouho tak je mi to putna Tak to ti přeji příjemnou zábavu uz mam po zabave kleklo mi psp :D nak ho jeste skusim nahodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts