tatman17 Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Ahoj Lidi co je Linux na PS3 a co to vsecho umi a jaky to mavyhodi. Mluvte piste prehanejte:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Linux je OS ktory vzchadza z UNIX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 verbatim Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Operační systém, takový windows, možná i lepší a hlavně levnější, takže na PS3 pak můžeš mít třeba i linuxáckou obdobu officů atd. Microsoft is fůůůj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metuj Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Operační systém, takový windows, možná i lepší a hlavně levnější, takže na PS3 pak můžeš mít třeba i linuxáckou obdobu officů atd.Microsoft is fůůůj Linux je takovy windows?;-) A Linuxacka obdoba Ofiice je co? Myslis Open Office, ktery je i pro Windows?;-)Mozna bude lepe zabrousit na http://www.abclinuxu.cz/ a neco si o tomto OS precist:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Warp Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Je to vec, o ktere vsichni mluvi, ale malokdo ji pouziva. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Je to vec, o ktere vsichni mluvi, ale malokdo ji pouziva. :) asi tak ... je to OS, který je zadarmo(lajcky řečeno :)), měl jsem chvíli mandrivu 2007 na virtual pc ... no dá se to, ale většina softu je pro win(aspoň co používám já). občas, když si chci nahodit linux, tak nabootuju live cd openSuse jinak bejt tebou, tak bych si na ps3 nechal to co tam máš ... asi XMB nebo co to tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miketuk Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 Ahoj, jestli jsem dobre pochpil z Narlizovyho tutorialu tak kdybych si na PS3 hdil Linux, tak mi tam pujde i firefox? Jsou ta nejake hacky, problemy apod. ktere bych mel znat pred instalaci linuxu? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doncze Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 nejlíp uděláš když si stáhneš YellowDog linux přímo určený pro PS3, podle mně je ze všech distribucí nejrychlejší. Firefox v něm funguje, stejně tak se dá připojit usb vypalovačka a přepálit třeba dvd vložené do mechaniky ps3. Ve srovnání s běžným pc je to však znatelně pomalejší protože 256MB ram je žalostně málo a systém swapuje na disk kterej je originál dost pomalej - ideálním řešením je ssd disk až na tu krvavou cenu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miketuk Odesláno Únor 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2008 No blby je ze ja nemam jak vypalit na DVD, nemam vypalovacku, a uz vubec nerozumim .iso apod. Nemel by nekdo tu moznost to vypalit, a udelat tam vse s tim .iso, abych to proste strcil do PS3 a nainstnul? Btw. Co to je swapuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Nejlepší linux na PS3 je LINUX UBUNTU 7.10 PowerPC edition (taky special pro PS3) všechno o něm zde - www.psubuntu.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miketuk Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Nejlepší linux na PS3 je LINUX UBUNTU 7.10 PowerPC edition (taky special pro PS3) všechno o něm zde - www.psubuntu.com A mohl bys mi sem napsat kde ho stahnu, jak ho nainstaluju apod.? Prosim pokus budes pouzivat nejaky iso atd. takmi do zavorky dej co to znamena, ja se totiz v tajtech vyrazech vubec nevyznam. DIk P.S. kdyz se mi Linux nebude zamlouvat muzu tam hodit zpet to XMB? Prosim vas kdyz bych si stahnul to Ubuntu 7.10 Gutsy Gibbon, tak musim pak delat jeste neco jineho krome vypaleni Image a strceni do PS3 a spusteni instalace? Prosim co nejrychlejsi odpoved. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Mno průvodce instalací je česky takže nemůžeš mít problém se tam proklikat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miketuk Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 Mno průvodce instalací je česky takže nemůžeš mít problém se tam proklikat ;) Ok, dik. Takze stahnout vypalit jako Image a pak to tam jen strcit a odklikat jo? Kdyby se mi to nelibilo, tak to muzu zase odinstalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tatman17
Ahoj Lidi co je Linux na PS3 a co to vsecho umi a jaky to mavyhodi. Mluvte piste prehanejte:wohow:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.