Pizzadox Odesláno Leden 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2006 Jaky program je nejlepsi pro konvertaci videii pro PSP (byl bych vam vdecny za link) :twisted: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 colin Odesláno Leden 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2006 hele pohoda stahl sem build 07 a jde to takze THX! není zač, ale já jsem ti říkal, že je to build 06 :D Tak hlavně, že jsis poradil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pizzadox Odesláno Únor 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 kdo chce ten movie creator tak si ho muzete stahnout tady i s crackem http://www.megaupload.com/?d=MW8RC1UV diky akorat skoda ze je to na megauploadu (max. 10 kb/s) :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2006 ted sem odevil novej soft na komprimovani DVD do PSP je to od slysofto a je to na jejich oficialnich strankach menuje se to Clone DVDmobile je prehledny a neni to slozyti www.slysoft.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Milhause Odesláno Březen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2006 ted sem odevil novej soft na komprimovani DVD do PSP je to od slysofto a je to na jejich oficialnich strankach menuje se to Clone DVDmobile je prehledny a neni to slozyti www.slysoft.com jenže to tam nedává titulky, nebo jsem na to nepřišel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Březen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2006 serviss potreboval bych poradit s tim nerem 7, sem si udelal film... dodelalo se to cely a pak sem to prejmenoval na M4V12345 i na MAQ12345 a oba tyhle soubory sem nahral do tech dvou slozek 100ANV01 a 100MNV01 pak se mrknu do psp a je tam nakej obrazek s otaznikema napsano usuported data prosim poradte co delam spatne. To ze to zbytecne kopiruju ty dva soubory do tech dvou slozek vim ze je spatne hhhh ale musim vyzkouset kterej kam patri predem diky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Březen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2006 taky mi to delalo chtel jsem si dat do psp film četa(rakosnici x amici) a nero mi to udelal tez tak jsem to mp4 z nera prohnal psp video expres na psp to vypada dobre. Mozna ze to je rozlisenim videa jukni na to nejlepsi je to delat pres specializovany prevadece Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Březen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2006 ted sem odevil novej soft na komprimovani DVD do PSP je to od slysofto a je to na jejich oficialnich strankach menuje se to Clone DVDmobile je prehledny a neni to slozyti www.slysoft.com jenže to tam nedává titulky, nebo jsem na to nepřišel Jdou vam prehrat filmy vytvorene v profilu Sony PlayStation Portable (AVC/H264) ?? Me nejdou vubec spustit, jen v klasika (MP4). Ty titulky tam opravdu nejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bobes Odesláno Duben 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2006 kdo chce ten movie creator tak si ho muzete stahnout tady i s crackem http://www.megaupload.com/?d=MW8RC1UV diky akorat skoda ze je to na megauploadu (max. 10 kb/s) :roll: Please uploadnete ho jeste jednou na Megauploadu uz neni Predem Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houznak Odesláno Květen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2006 ma tu nekdo skusenosti s porgramem na sony psp s rapizem prokonvertaci filmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaos Odesláno Květen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2006 kdo chce ten movie creator tak si ho muzete stahnout tady i s crackem http://www.megaupload.com/?d=MW8RC1UV diky akorat skoda ze je to na megauploadu (max. 10 kb/s) :roll: Please uploadnete ho jeste jednou na Megauploadu uz neni Predem Diky mrkni sem http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?p=37718#37718 :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houznak Odesláno Květen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2006 MUZE PROSIN NEKDO VYSKOUSET JESTLI VAM FUNGUJE NA PSP SKONVERTOVANY VIDEO Z rapiZU V ROZLISENI 272*272 MNE SE TO TOTIZ NA PSP VZDY SEKNE ANEFAKA TO PROSIM ODPOVEZTE DEKUJU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Speder38 Odesláno Květen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2006 Cus muzete mi nekdo poradit v cem se da zkonvertovat video v rozliseni 480x272 ja sem zkousel PSP video 9 a ImTOO DVD Ripper ani v jednom to nejde pls poradte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EvilSta Odesláno Květen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2006 Cus muzete mi nekdo poradit v cem se da zkonvertovat video v rozliseni 480x272 ja sem zkousel PSP video 9 a ImTOO DVD Ripper ani v jednom to nejde pls poradte. no tak pouzivej SUPER : http://www.erightsoft.com/SUPER.html podle meho nazoru nejlepsi konvertor videa vubec a navic free :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pizzadox
Jaky program je nejlepsi pro konvertaci videii pro PSP (byl bych vam vdecny za link) :twisted:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
13
11
4
4
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 28
16
led 29
13