7lance7 Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 No dal som si tu cool poslednu temu je najlepsia asi..skoda že nejde prelozit text je priamo v ikonkach a to by bola babracka..:D myslim tu blue neons modra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecko Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Potřebuji pomoc vymazal jsem složku vsh a dal tam jinou a psp už nejde!!! Zapnu a je jen černej obraz!!! Prosím poradte..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Ma to nekdo odzkousene na Slimu ? EDIT: tak odzkouseno - funguje i na Slimu :cheesygrin: thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 zdarec , potreboval bych s tim poradit , presneji s tim Large Original Blue Neon 3.80 M33 Download: Code: http://www.edisk.cz/stahni/20944/Large_Original_Blue_Neon_3.80_M33.rar_2.43MB.html rikas zes to odskousel ale kdyz sem to delal ja tak i po vymazani slozky DIC tak se me to tam neveslo . Jak na to ?myslim ze to bylo tesne o nejaky 600kb Edit:// jinak tyto temata . da se tam pak menit pozadi :D ? PS napis na zacatek ze je to jen pro zkusenejsi , ja uz jdnou na tom tematu BRICKNUL :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ingi Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 muze mi nekdo poradit jak to hodit na 3,80 ??? mam 3,60M33 , pokud mozno flesnout nebo jestli sou nejake temata i na ten muj, dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makys Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 :thumbup:podiv se do tutoriall jak na 3.80 m33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makys Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 Kua Jede To Na Slimu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 :thumbup:podiv se do tutoriall jak na 3.80 m33 ok , mohl bys sem hodit link ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 To hojas: Hele stahl jsem si to applecor a u tebe to vypada jinak ja mam normalne ty slozky nahore ale ty je tam mas mensi a dole :) jak si to udelal ? Tak jsem semi-bricknul :D ale hned to dal do kupy a po resetu mam ikonky krasne jako mas ty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 Kua Jede To Na Slimu??? omg, jede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 zdarec , potreboval bych s tim poradit , presneji s tim rikas zes to odskousel ale kdyz sem to delal ja tak i po vymazani slozky DIC tak se me to tam neveslo . Jak na to ?myslim ze to bylo tesne o nejaky 600kb Edit:// jinak tyto temata . da se tam pak menit pozadi :D ? PS napis na zacatek ze je to jen pro zkusenejsi , ja uz jdnou na tom tematu BRICKNUL :D no chod do FONTOV a prepis japonsky font s ltn0 ktore premenujes niekde na pc na jpn0 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krivi Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 Pls da se menit barva pisma na 3,80? newite nekdo jak na to?Skousel sem to jako u 3,52ale nic tak nwm. DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 da se zmenit, upravou myslim vshmain.prx... ale vubec nevim, jak je editujou... nejspis v hex editoru ...moc jsem se tim, nezabyval, ale urcite to najdes na forums.qj.net nebo na consolespot.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
willy Odesláno Březen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 To hojas: Hele stahl jsem si to applecor a u tebe to vypada jinak ja mam normalne ty slozky nahore ale ty je tam mas mensi a dole :) jak si to udelal ?Tak jsem semi-bricknul :D ale hned to dal do kupy a po resetu mam ikonky krasne jako mas ty :) Ja mam tie zlozky tiez hore a vobec to nevyzera ako na tom screenu, a pritom som postupoval tak ako bolo napisane v navode...neviete niekto poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Březen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2008 nemas odkryty vsechny slozky takze tak nekopirujes module slozku atd mrkni poradne na to odkryti slozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
willy Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 super uz to facha dik moc hojas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xzibit Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 jak tam hodim tu češtinu? EDIT:tak nic ja myslel že ta vysta je čínsky jako na screenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 otázka co mám dělat když sem to udělal a ted chtěl sem to restartnot a ted když to pustim tak se mi to sekne a vypne? PLS rychlou odpověd kdo poradí dám i nějaký pts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.