sashator Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 a mohl byste prosím někdo v krátkosti napsat jak to do hry dostanu. Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 je to sejv :) dáš to do save a pak se to načte....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 Tak to je docela jednoduchý:-) , už jsem to i našel tak to hned vyzkoušim, jinak je to super hra, hrával jsem ji i na PC tak jsem si ji koupil hned jako 1. na PSP a jsem naprosto spokojenej, a se sestavama budu ještě víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 podle všeho má nová verze vyjít příčtí týden..... jo a je to nej hra na PSP......mám odehráno celkem 14 sezón...tj. s pohárama asi 650 zápasů........15minutovejch....:) sem do týhle hry blázen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 To ja take....best hra, ktera vydrzi fakt dlouho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 Tak jsem si to stáhl a funguje vše jak má, díky moc za radu:lol: . A když už jsme u toho hraní - jakej sezonní mod hrajete, klasickou ligu nebo master league? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 ^^ Hraj Master League ;) je to nieco ako Kariera :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 Wille to ses mozna vetsi blazen nez ja :lol: S kamosem sme tuhle hru a taky 5ku hrali skoko kazdej den aspon 2 hodiny ve skole to je tak zhruba 400 hodin :lol:, muzete sem potom hodit ten nejnovejsi optoin file ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartos Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 http://www.freewebs.com/milanistamikeof/ nejnovjejši sejv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 Taky bych sse přimlouval o option file v4.0, zkoušel jsem to stahovat od toho borce, kterej to dělá, ale má to na megaupload a pořád to píše, že všechny sloty pro ČR jsou obsazený. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartos Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 je to i na rapidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 tak jsem se tam znovu díval a verze 4.0 je pouze na megaupload :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartos Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 http://forums.evo-web.co.uk/ tady někde to najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 tak pouzij ten plugin na firefox ... to budes moct stahovat z megauploadu normalne ... ale neptej se me prosimte kde to sezenes nechce sse me hledat . radsi si do hledani tady na foru napis "megaupload" a nekde tam bude topic jak ho obejit ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 Díky moc a omlouvám se za neznalost, mám zkušenosti pouze s rapidshare. Aspoň jsem teď zas o něco chytřejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pankrejro Odesláno Říjen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2007 Cau lidi PES6 mám...je to nejlepší hra...všem doporučuju skvělá hratelnost grafika.....však to znáte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 Posledni verze sestav 4.0 do gamesy Pro Evolution soccer 6 :) Ted uz budeme hledat option file do PES/WE 2008! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pankrejro Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 Pes6 je super...nedeávno se mo povedlo dát s ROONEY-m gol z půl-kruhu ale nevim jak to chcete natáčet do tý soutěže o nej gol....ale jinak se těšim na pes 2008 zatim je to jen na tý ruský stránce :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.